Συγκλονίζει ο Αριστοτέλης Αποσκίτης! Η ανάρτησή του πριν το θάνατο του για την Ειρήνη Καζαριάν από το GNTM..

Όλα όσα είχε γράψει...

Συγκλονίζει ο Αριστοτέλης Αποσκίτης! Η ανάρτησή του πριν το θάνατο του για την Ειρήνη Καζαριάν από το GNTM..

Η είδηση για το θάνατο του ηθοποιού Αριστοτέλη Αποσκίτη έσκασε σαν βόμβα στο χώρο της showbiz.

Ο Αριστοτέλης Αποσκίτης πέθανε στον ύπνο του, αγκαλιά με τον σκύλο του, σκορπίζοντας θλίψη σε συγγενείς και φίλους. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκλονίζει η φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο ίδιος στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook λίγες ημέρες πριν το θάνατό του: «Ο Ακμπάρ με την Καζαριαν την νικήτρια του Next Top Model, που μας παρακάλεσε να φωτογραφηθεί μαζί του, για τις φωτογραφίες του book της! Όσοι μου έχετε στείλει ερωτήσεις ,του στυλ εάν ο Ακμπάρ έχει την ίδια συμπεριφορά στο σπίτι και στους δρόμους, σαν χαρακτήρας, έχω να σας πληροφορήσω ότι όσο καλός και φιλικός είναι στους δρόμους, τόσο άγριος φύλακας είναι στο σπίτι, ούτε κουνούπι δεν μπορεί να μπει μέσα στον κήπο! Έχει ήδη αρπάξει ξόφαλτσα, έναν πλανόδιο πωλητή και τον Ταχυδρόμο, που παρά την πινακίδα προσοχή ο σκύλος δαγκώνει, την αγνόησαν και μπήκαν ,γιατί νόμιζαν ότι Ακμπάρ, έλειπε, επειδή δεν τον έβλεπαν -ήτανε στον πίσω κήπο- ευτυχώς πρόλαβα και τον έπιασα την τελευταία στιγμή! Επίσης έχει σώσει 2 φόρες τα ξημερώματα δύο διπλανά σπίτια ,από κλέφτες, σηκώνοντας τη γειτονιά στο πόδι! Άρα ο Ακμπαρ είναι ήρεμος στον δρόμο, αλλά πάρα πολύ άγριος στο δικό του χώρο!».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ηθοποιός είχε παίξει σε αρκετές σειρές όπως: «Η συμφωνία της σιωπής», «Οι μεν και οι δεν», «Φρούτα εποχής» και «Ακροβατώντας».

Δείτε την ανάρτησή του: