Survivor spoiler 11/2: Ποια ομάδα κερδίζει το αγώνισμα σήμερα;

Spoiler alert! Όποιος δεν θέλει να μάθει ας μην κάνει το κλικ!

Survivor spoiler 11/2: Ποια ομάδα κερδίζει το αγώνισμα σήμερα;

Με Survivor από την τηλεόραση του Σκάι ξεκινάει η εβδομάδα, και εμείς είμαστε εδώ όπως κάθε μέρα για να σας δώσουμε την διαρροή και τα spoiler μας!

Έχουμε συνηθίσει κάθε χρόνο τις δύο ομάδες στο Survivor να είναι αντιμέτωπες και σε αγώνα ποδοσφαίρου, ο οποίος φέτος δεν άργησε να έρθει! Διαβάστε παρακάτω...

Σήμερα λοιπόν, όπως βλέπουμε και στο trailer του επεισοδίου της Δευτέρας, Ελλάδα και Τουρκία μάχονται σε έναν κλασικό αγώνα 5Χ5 που έχει παιχτεί και στα 3 Survivor με τις μάχες να είναι επικές και σώμα με σώμα!

Και πάμε στο ζουμί της είδησης τώρα για να σας βάλουμε λίγο στο κλίμα!

Όλο το trailer του Σκάι που εμείς είδαμε με απίστευτη προσοχή είναι κομμένο και ραμμένο πολύ περίτεχνα. Δεν ξέρουμε αν το κάνουν επίτηδες δεν ξέρουμε αν έχουμε μετρήσει τις διαθέσεις των Ελλήνων τηλεθεατών πάντως η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα ζορίζουν!

Η μάχη απόψε είναι πολύ δύσκολη και αν κρίνουμε πως από ότι βλέπουμε στο trailer τραυματίζεται και η Αφροδίτη, η ελληνική ομάδα δεν έχει προβάδισμα! Οι πρώτες πληροφορίες, κάνουν λόγο για νίκη των Τούρκων και μάλιστα έχουμε δεχτεί ήδη e-mail από διαφορετικές πηγές σχετικά με το παραπάνω.

Η διαρροή λοιπόν, η σημερινή, σε αυτή την πρώτη φάση λέει ότι θα κερδίσουν οι Έλληνες στο αποψινό Survivor.

Όπως γνωρίζετε το site μας το youweekly.gr θα έχει αναλυτικά διαρροή και Spoiler λίγο μετά τις 9 το βράδυ. Μέχρι τότε... δείτε το trailer!

TAGS