Star: Φωτιά με Καγιά και Shopping Star - Προβληματισμός στο κανάλι!

Μεγάλος συναγερμός!

Star: Φωτιά με Καγιά και Shopping Star - Προβληματισμός στο κανάλι!

Είναι δεδομένο και δε χωρά αμφισβήτηση καμιά ότι στην τηλεόραση του star όλοι πίνουνε νερό στο όνομά της Βίκυς Καγιά!

Όλα τα στελέχη της τηλεόρασης του star εμπιστεύονται απόλυτα τη δουλειά της Βίκυς Καγιά σε όλα τα επίπεδα. Διαβάστε παρακάτω...


Το θέμα είναι ότι το τελευταίο διάστημα το πολύ πετυχημένο πρόγραμμα του Shopping Star αντιμετωπίζει δυσκολίες.

Τα στελέχη του καναλιού αναρωτιούνται... «Πως είναι δυνατόν όταν είχαμε ανταγωνισμό απέναντι μας το My style rocks να κάναμε 25% και σήμερα χωρίς ανταγωνισμό να κάνουμε 14,0»

Είναι λογική απορία τους γιατί πραγματικά αυτή τη στιγμή το «Shopping star» παίζει με απέναντί του μόνο το Power of love το οποίο δεν πάει εξαιρετικά καλά και τα προγράμματα που είχε στην αρχή της σεζόν.

Η μόνη διαφορά είναι ότι έχει προστεθεί ο Μουτσινάς με την εκπομπή του στο open το «Για την παρέα» ο όποιος προφανέστατα φαίνεται ότι κλέβει αναγνώστριες του Shopping star.

Το κανάλι προβληματίζεται είναι δεδομένο ότι θα απαντήσει! Μία από τις απαντήσεις που ετοιμάζεται να δώσει το star είναι με γκεστ καλεσμένους. Τώρα ετοιμάζονται να φέρουν όπως σας αποκαλύψαμε την Κυριακή την Ζενεβιέβ από το GNTM.


Εδώ το λινκ.


Αν πετύχει αυτό το πείραμα είναι πολύ πιθανό να παρελάσουμε και άλλοι γκεστ από το Shopping star προκειμένου να δώσουν τις τονωτικές ενέσεις για να ανέβει το σόου στα νούμερα που κανονικά έχει.

Πάντως εχθές το Shopping star στο δυναμικό κοινό έκανε 14,8,έχασε από το Μουτσινά με το για την παρέα που έκανα 18,2 αλλά κέρδισε για λίγο το Power of love που έκανε 14,1!