Ανδρέας Γεωργίου: Η απίστευτη ανάρτηση στο Instagram μετά το τέλος του «Τατουάζ»!

Προκάλεσε εντυπώσεις με ένα μόνο post!

Ανδρέας Γεωργίου: Η απίστευτη ανάρτηση στο Instagram μετά το τέλος του «Τατουάζ»!

Το Τατουάζ ρίχνει αυλαία τελικά στα τέλη Ιουνίου, καθώς μετά από συνάντηση που είχαν οι δημιουργοί της σειράς με τους ιθύνοντες του Alpha, αποφάσισαν να μη υπάρξει τρίτος κύκλος, αν και το συμβόλαιό τους ήταν σε ισχύ!

Υπενθυμίζεται ότι στο e-mail που έστειλαν μάλιστα ο Ανδρέας Γεωργίου, ο Κούλλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου στους συντελεστές έγραψαν μεταξύ άλλων:«Μετά από έντονο προβληματισμό και πολλές συζητήσεις που κάναμε πήραμε την απόφαση το “Τατουάζ” μας να ολοκληρωθεί στον Β’ κύκλο, στα τέλη Ιουνίου 2019. » Διαβάστε παρακάτω...


«Είμαστε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα και την απήχηση που είχε η δουλειά αυτή, κάτι που χωρίς εσάς δεν θα μπορούσε να συμβεί. Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε το ίδιο μεθοδικά και με τον ίδιο ζήλο μέχρι και το τελευταίο πλάνο που θα γυριστεί».


Ωστόσο, αν και το συμβόλαιο του Ανδρέα Γεωργίου με τον Alpha ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και το μέλλον του παραμένει άγνωστο, ο ίδιος αναζητά νέα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν στην επόμενη δουλειά του μέσω Instagram! Δείτε την σχετική ανάρτηση: