Ευθύμης Ζησάκης: Η απάντηση του στην Κάτια Δανδουλάκη - «Μάλλον κάτι άλλο έχει γίνει...»!

Όσα είπε ο ηθοποιός!

Ευθύμης Ζησάκης: Η απάντηση του στην Κάτια Δανδουλάκη - «Μάλλον κάτι άλλο έχει γίνει...»!

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λέει» , μίλησε ο Ευθύμης Ζησάκης.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός, μίλησε και για την Κάτια Δανδουλάκη, η οποία είχε πάρει θέση για την θεατρική παράσταση Toc Toc. Διαβάστε παρακάτω...

«Την εκτιμώ βαθύτατα και νομίζω ότι δεν θα το εννοούσε. Γιατί όσες φορές την έχω συναντήσει, μου έχει δείξει σεβασμό και μια υποτυπώδη εκτίμηση. Οπότε εκ των πραγμάτων, δεν νομίζω να το εννοούσε. Μάλλον κάτι άλλο έχει γίνει. Αλλά και να το εννοούσε, τότε την ευχαριστώ πολύ που μπήκε στη διαδικασία να ασχοληθεί μαζί μου.

Είχαμε μπει στη διαδικασία να κάνουμε μαζί μια πάρα πολύ ωραία παράσταση. Δεν ευδοκίμησε, αλλά είχαμε μπει σε μια διαδικασία να συζητήσουμε επαγγελματικά. Έγινε η παράσταση, αλλά χωρίς εμένα. Δεν είχαμε κάνει πρόβες. Δεν υπάρχει κάποια προσωπική εμπειρία με την Κάτια και εμένα με θέμα πρόβας», είπε.

Όπως εξηγεί ο Ευθύμης Ζησάκης: «Είχα μια δύσκολη φάση και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά και με κάποιες φιλίες και με την οικογένεια μου και έπεσαν όλα μαζί. Είμαι πολύ καλά που μπόρεσα να το μοιραστώ. Δεν σου κρύβω ότι έχω πάρει πάρα πολλά μηνύματα από τον κόσμο τα οποία μιλάνε για αντριλίκι, για έναν άνθρωπο που παραδέχεται τα λάθη του, φοράει παντελόνια και όλα αυτά. Σε καμία περίπτωση, ούτε είμαι ήρωας, ούτε τίποτα από όλα αυτά. Αυτό που είμαι είναι καλλιτέχνης».