Σκάνδαλο στο Open! Βρέθηκε αυτός που διέρρευσε το βίντεο με την Έλλη Στάη και τον Τσίπρα!

Σκάνδαλο στο Open! Βρέθηκε αυτός που διέρρευσε το βίντεο με την Έλλη Στάη και τον Τσίπρα!

Λύθηκε το μυστήριο με τον άνθρωπο που διέρρευσε το βίντεο με τον Αλέξη Τσίπρα και την Έλλη Στάη και μάλιστα τώρα πια, απολύθηκε!

Πριν από λίγα λεπτά έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Happy Day του ALPHA και την Τίνα Μεσσαροπούλου πως το πρωί της Πέμπτης το πρόσωπο που έδωσε την αφορμή στους Ράδιο Αρβύλα να βάλουν στο στόχαστρο Τσίπρα - Στάη δεν ανήκει πια στο δυναμικό του καναλιού. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε ότι «Κάποιοι φαίνεται πως γνώριζαν τι συνέβαινε. Και αυτοί οι κάποιοι είναι το κανάλι. Το κανάλι ουδέποτε τοποθετήθηκε για την υπόθεση. Άφηνε να διαρρέει ότι θα ξεκινήσει ΕΔΕ και έψαχναν υποτίθεται να δουν τι συνέβη. Στην πραγματικότητα φαίνεται πως στο κανάλι γνώριζαν καλά τι έχει συμβεί. Σύμφωνα με πληροφορίες το πρόσωπο που ανήρτησε το βίντεο στο web tv απολύθηκε από το Open. Και δεν απολύθηκε χθες. Έχει απολυθεί από τότε που συνέβη το περιστατικό αυτό. Η συνομιλία δεν έμεινε πολύ στο web tv. Κατέβηκε αμέσως. Κατάλαβαν στο Open τι έχει γίνει. Στο Open θέλουν να μη δοθεί άλλη συνέχεια στο περιστατικό. Η Έλλη Στάη ουδέποτε ενημερώθηκε για το περιστατικό αυτό»