Γιώργος Παπαδάκης: Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή! Πάγωσε μόλις πήρε στα χέρια του...

Το ραβασάκι που τον τάραξε!

Γιώργος Παπαδάκης: Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή! Πάγωσε μόλις πήρε στα χέρια του...

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει ο Γιώργος Παπαδάκης! Ο παρουσιαστής, δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και έχει απόλυτο δίκιο!


Ο Γιώργος, το παλεύει καθημερινά αλλά πολλές ημέρες χάνει την μάχη! Διαβάστε παρακάτω...


Έτσι έγινε και χτες, όπου ο Γιώργος Παπαδάκης ήρθε δεύτερος στο δυναμικό κοινό σε ό,τι αφορά τα νούμερα τηλεθέασης! Ο Δημήτρης Οικονόμου πέρασε μπροστά και έκοψε πρώτος το νήμα! Ωστόσο, ο Γιώργος είναι μαχητής της δημοσιογραφίας και σταθερά πρώτος στην προτίμηση του κοινού!


Δείτε αναλυτικά τα νούμερα για το δυναμικό κοινό:


Νωρίς το πρωί

ΑΝΤ1: Παπαδάκης, Καλημέρα Ελλάδα 19,3

ΣKAI: Οικονόμου, Σήμερα 19,9

OPEN: Ώρα Ελλάδος 07.00, 4,6

ΕΡΤ: Πρώτη είδηση, 6,3

Το Who is Who του κορυφαίου παρουσιαστή του ΑΝΤ1


Ο Γιώργος Παπαδάκης, γεννήθηκε στο Χαλάνδρι στις 4 Φεβρουαρίου 1951 και κατάγεται από την Κρήτη. Εκτός από την επιτυχημένη του δημοσιογραφική καριέρα στην τηλεόραση, ο Γιώργος Παπαδάκης έχει διαγράψει σημαντική πορεία και στον έντυπο τύπο. Πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση τη δεκαετία του 1980 από την εκπομπή «Τρεις στον αέρα» που μεταδιδόταν το μεσημέρι από την ΕΤ1, ως συμπαρουσιαστής με τη Σεμίνα Διγενή και τον Νάσο Αθανασίου.

Από το 1992, ο Γιώργος Παπαδάκης παρουσίαζε την πρώτη, χρονολογικά, πρωινή ενημερωτική εκπομπή της Ελληνικής Τηλεόρασης Καλημέρα Ελλάδα έως το 2011. Από το 2011 μέχρι το 2015, παρουσίαζε την αντίστοιχη ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 με τίτλο Πρωινό ΑΝΤ1. Από τις 7 Σεπτεμβρίου 2015, η πρωινή ενημερωτική εκπομπή μετονομάστηκε εκ νέου σε «Καλημέρα Ελλάδα», ύστερα από επιθυμία του ίδιου, που φυσικά έγινε δεκτή από το κανάλι.