ΣΚΑΙ: Η μεγάλη πίκρα του Γιώργου Αυτιά (Αποκλειστικό)!

Γιατί ο δημοσιογράφος πικράθηκε και από ποιον;

ΣΚΑΙ: Η μεγάλη πίκρα του Γιώργου Αυτιά (Αποκλειστικό)!

Κάθε πρωί το Σαββατοκύριακο ο Γιώργος Αυτιάς κρατάει συντροφιά στους ανθρώπους εκείνους που προτιμούν την ενημέρωση από την ψυχαγωγία.


Σχεδόν 700.000 άνθρωποι τον παρακολουθούν με θρησκευτική ευλάβεια τα τελευταία χρόνια. Παρατηρήσαμε ότι τις τελευταίες ημέρες ο Γιώργος Αυτιάς βγάζει μία πίκρα στον αέρα της εκπομπής. Διαβάστε παρακάτω...


Λέει ας πούμε όπως είπε και σήμερα το πρωί:
« Μερικές φορές αισθάνεσαι την ανάγκη να πας και να μιλήσεις κάπου αλλού και να πεις αυτά που έχεις την ψυχή σου και δε σ’ αφήνουν όμως να κατέβεις ούτε στα αποδυτήρια»!

Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τι εννοεί με αυτά που λέει ο Γιώργος Αυτιάς. Γιατί βγάζει τόση πίκρα και στεναχώρια!
Εμείς όμως θα σας πούμε. Θα σας πούμε για την πίκρα που κρύβει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ στην καρδιά του. Είναι η πίκρα που ενώ του υποσχέθηκαν να κατέβει ως υποψήφιος στην ευρωβουλή με τη Νέα Δημοκρατία πήραν το λόγο τους πίσω επειδή στις μετρήσεις που έκαναν ο Γιώργος Αυτιάς έβγαινε πρώτος στις προτιμήσεις του κόσμου με τεράστια διαφορά.


Από ποιους έχει όμως τεράστια διαφορά ο πασίγνωστος δημοσιογράφος; Με αυτούς που πλαισιώνουν το ευρώ-ψηφοδέλτιο της Νεας Δημοκρατίας!

Με λίγα και απλά λόγια ενώ το καλοκαίρι υποσχέθηκαν στο Γιώργο Αυτιά και δώσανε τα χέρια με το δημοσιογράφο να κατέβει στις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία σε εκλόγιμη θέση στο ευρώ ψηφοδέλτια του κόμματος, οι βαρόνοι της Νέας Δημοκρατίας ξεκαθάρισαν στον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη ότι αν κατέβει ο Αυτιάς στο ευρωψηφοδέλτιο εκείνοι θα απέχουν.


Ξεκαθάρισαν δηλαδή στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι αν κατέβει ο Αυτιάς στο ευρωψηφοδέλτιο εκείνοι θα εγκαταλείψουν το κόμμα στις ευρωεκλογές!

Γι’ αυτό το λόγο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε στο Γιώργο Αυτιά ότι δεν μπορεί να τα βάλει με το κόμμα και τα μεγαλοστελέχη του.


Ο Κυριάκος πήρε πίσω την υπόσχεση του στον Αυτιά και τον πίκρανε όσο δεν πάει... Γιώργο Αυτιά καλώς ήρθες στον κόσμο της πολιτικής!

TAGS