Αποκάλυψη! Πασίγνωστη παρουσιάστρια με δική της εκπομπή στον ΑΝΤ1!

Αποκάλυψη! Πασίγνωστη παρουσιάστρια με δική της εκπομπή στον ΑΝΤ1!

Πασίγνωστη και αγαπημένη παρουσιάστρια κάνει δυνατό comeback και αποκάλυψε πως παίρνει δική της εκπομπή στον ΑΝΤ1.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα του της Φαίης Σκορδά, του Πρωινού και μίλησε με γεγονότα και λεπτομέρειες. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος φυσικά για την Τζένη Μπαλατσινού, η οποία αποκάλυψε πως επιστρέφει στην τηλεόραση και σίγουρα το comeback της θα συζητηθεί.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι Ναι θα με δείτε τη φετινή σεζόν. Μάλλον στον ΑΝΤ1, το Σαββατοκύριακο, δεν ξέρω σε ποια ζώνη θα είναι η εκπομπή… Ισχύει όμως…» και πρόσθεσε πως ακόμα δεν είναι κάτι σίγουρο και τα χέρια δεν έχουν δοθεί αλλά οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν και τα πράγματα είναι πολύ θετικά!

Περισσότερα θα ανακοινώσει όταν έρθει η ώρα!

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα:

Φαίη Σκορδά: Απασφάλισε στον ΑΝΤ1!

Η Φαίη Σκορδά είναι σαφώς ένα εξαιρετικά δυνατό χαρτί για την τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Είναι η παρουσιάστρια εκείνη που ακόμα και στα δύσκολα του καναλιού πάντα έβαζε πλάτη.

Είναι μία γυναίκα που μόνο με την προσωπικότητα της καταφέρνει να συγκίνηση όχι μόνο το τηλεοπτικό κοινό αλλά και το σύνολο της διαφημιστικής αγοράς.


Η συγκεκριμένη παρουσιάστρια που είναι λίρα 100 για το κανάλι του ΑΝΤ1 το τελευταίο διάστημα έκανε κάποιες χαμηλές επιδόσεις στα νούμερα τηλεθέασης. Χθες όμως ξημέρωσε για την Φαίη Σκορδά μια διαφορετική μέρα. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έκανε αλλά κυριολεκτικά απασφάλισε.

Δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ανταγωνισμό, κυριολεκτικά τους ισοπέδωσε όλους και έτσι έκλεισε στόματα!

Συγκεκριμένα «το Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 εχθές στο δυναμικό κοινό έκανε 25,7.

Η Καραβάτου στη «Φωλιά των κούκου» ακολουθεί με 19,3 κοντά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή με 18,0 το «Μαζί σου» με Τατιάνα Στεφανίδου στο Σκάι 11,7 και η Κατερίνα Καινούργιου με το Ευτυχείτε 11,3!

To Who is Who της παρουσιάστριας που σαρώνει στον ΑΝΤ1

Γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 1980 στο Κιλκίς όπου και μεγάλωσε. Ο πατέρας της, Δημήτρης, είναι ακτινολόγος ενώ η μητέρα της, Εύα, διατηρεί κατάστημα υποδημάτων στην πόλη. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, το Νότη, που είναι γιατρός. Σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στην Ιταλία όπου σπούδασε αρχικά Κριτικός Τέχνης στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια και έπειτα έκανε μεταπτυχιακό στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ως φοιτήτρια είχε καθηγητή τον Ουμπέρτο Έκο.

Καριέρα
Ξεκίνησε τη τηλεοπτική της καριέρα ως θεατρολόγος στην Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα εργαζόταν και στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Το 2004, επιλέχθηκε για τη παρουσίαση της εκπομπής «Καλημέρα» στο Μακεδονία TV, η οποία ολοκληρώθηκε σε μια σεζόν. Το 2006, αποφάσισε να εγκατασταθεί στην Αθήνα, προκειμένου να ακολουθήσει μεγαλύτερη καριέρα στο κομμάτι της παρουσίασης. Για τέσσερα χρόνια (2006-2010) παρουσίαζε την εκπομπή «Πολύ μπλα μπλα» στο ALTER ενώ έπειτα, πήρε μεταγραφή για το κανάλι MEGA, όπου μέχρι το 2013 παρουσίαζε από κοινού με τον τότε σύζυγο της, Γιώργο Λιάγκα, τη ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό MOU». Ενδιάμεσα, το 2011, παρουσίασε μόνη της για μια σεζόν, την ολιγόλεπτη ενημερωτική εκπομπή «Mommy το παιδί μου κι εγώ».

Το καλοκαίρι του 2013, πήραν μεταγραφή για το κανάλι ΑΝΤ1 και για τις επόμενες τρεις σεζόν, παρουσίαζαν την ψυχαγωγική εκπομπή «Το Πρωινό». Από το 2016 μέχρι σήμερα, έχει αναλάβει μόνη της την παρουσίαση.