Σαν δύο σταγόνες νερό! Η αδερφή της Μυριέλλας Κουρεντή είναι ό,τι πιο hot έχουμε δει!

Μελαχρινή και... προκαλεί ταραχές!

Σαν δύο σταγόνες νερό! Η αδερφή της Μυριέλλας Κουρεντή είναι ό,τι πιο hot έχουμε δει!

Είναι μια από τις hot ηθοποιούς και τραγουδίστριες, αφού η Μυριέλλα Κουρεντή ξεχωρίζει με το ταλέντο της στην υποκριτική και στο τραγούδι.

Η Μυριέλλα Κουρεντή αυτή τη σεζόν, πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Χαμάμ γυναικών» όπου ξεχωρίζει με την ερμηνεία και το ταπεραμέντο της! Διαβάστε παρακάτω...

Πριν από λίγες μέρες την είδαμε σε βραδινή της έξοδο στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται οι Μέλισσες και δε δίστασε να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr με την Πηνελόπη, την εξίσου κούκλα αδερφή της με την οποία μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό!


Η Μυριέλλα φορούσε μια ολόσωμη μαύρη φόρμα ενώ η Πηνελόπη μαύρο σορτσάκι και μαύρο τοπ με διαφάνεια. Ασχολείται και εκείνη με την υποκριτική και έχει ιδιαίτερη αδυναμία η μία στην άλλη. Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες με τις δύο κούκλες αδερφές:


Το Who is Who της Μυριέλλας

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Επί 14 χρόνια έκανε κλασσικό μπαλέτο με το σύστημα RAD (Royal Academy of Dancing) ενώ έκανε και 12 χρόνια Πρωταθλητισμό στη Συγχρονισμένη Κολύμβηση. Σε ηλικία 18 ετών ξεκίνησε να σπουδάζει υποκριτική στην Δραματική Σχολή Θέμελιο του Νίκου Βασταρδή όπου και αποφοίτησε τρία χρόνια μετά.

Τηλεόραση
Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο τη σεζόν 2007-2008 στην κωμική σειρά "Ένας Μήνας και κάτι" σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου. Την επόμενη σεζόν πρωταγωνίστησε στην νεανική σειρά του ALPHA "Γ4" του Λάκη Λαζόπουλου ενώ συμμετείχε και σε ένα επεισόδιο της σειράς Η Πολυκατοικία. Ακολούθησε ο ρόλος της Σάννυς Χατζηκώστα στην καθημερινή σειρά του MEGA Κλεμμένα Όνειρα τις σεζόν 2011-2014. Το 2014 συμμετείχε στο φιλανθρωπικό show τραγουδιού Just the 2 Of Us του MEGA όπου και αναδείχτηκε η μεγάλη νικήτρια. Τη σεζόν 2017-2018 πρωταγωνίστησε στην καθημερινή σειρά Παρθένα Ζωή, ενώ την ίδια σεζόν έλαβε μέρος στον έκτο κύκλο του χορευτικού show Dancing with the stars όπου έφτασε μέχρι την τελική τετράδα[4] [5]. Της σεζόν 2018-2019 έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην κωμική σειρά "Ελεύθερη Σχέση" στο OPEN.

Κινηματογράφος
Το 2010 έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία "Ο θάνατος που ονειρεύτηκα", ενώ ακολούθησε η ταινία "Meeting". Το 2013 έλαβε μέρος στην ταινία "Love in the end". Την επόμενη χρονιά πρωταγωνίστησε στις ταινίες μικρού μήκους "Never Stop Searching" και "It's Worth More Than You Think". Για την ταινία "Never Stop Searching" ήταν υποψήφια για το βραβείο Α' γυναικείου ρόλου στο Διεθνές Φεστιβάλ της Μαδρίτης. Το 2017 συμμετείχε στην ταινία "Άραγε που".