Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Συγκινεί ο Κώστας Ευρυπιώτης: «Μετά το πρόβλημα υγείας μου, αφοσιώθηκα στον Θεό!»

Έκανε εξομολόγηση ψυχής και συγκλόνισε με τα όσα είπε!

Συγκινεί ο Κώστας Ευρυπιώτης: «Μετά το πρόβλημα υγείας μου, αφοσιώθηκα στον Θεό!»
News 21.02.2019 10:27

Συγκινεί ο Κώστας Ευριπιώτης με όσα εκμυστηρεύεται εννιά μήνες μετά το μεγάλο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και του άλλαξε τη ζωή.


«Αφοσιώθηκα στον Θεό. Πίστεψα ακόμα περισσότερο σε Εκείνον. Πλέον βάζω πρώτα τον άνθρωπο Κώστα και μετά όλα τα άλλα», εξομολογείται στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα. Διαβάστε παρακάτω...

Ο ηθοποιός δηλώνει πλέον πως οι προτεραιότητές του δεν έχουν καμία σχέση με όσα ο ίδιος πίστευε ότι είχαν σημασία, πριν από τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του. Τώρα, στην καθημερινότητά του είναι ένας άλλος άνθρωπος. Προσεύχεται περισσότερο, πηγαίνει συχνότερα στην εκκλησία, ενώ, όπως λέει, θέλει να είναι περισσότερο στη φύση και κοντά σε πρόσωπα που αγαπάει… όπως είναι τα δύο παιδιά του.

«Πάντα πίστευα ότι υπάρχει Θεός. Όμως μετά το θέμα της υγείας μου πίστεψα ακόμα περισσότερο. Δε γίνεται να μην πιστέψεις ότι υπάρχει Θεός, όταν φτάνεις ένα βήμα πριν από τον θάνατο. Ίσως να ήταν ένα δυνατό μήνυμα όλο αυτό που έζησα», αναφέρει ο Κώστας Ευριπιώτης.

Τι είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του για το πρόβλημα υγείας του

Τον Ιούνιο του 2018, μετά την αποκάλυψη για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το χειρουργείο στο κεφάλι, ο Κώστας Ευριπιώτης είχε μιλήσει ξανά στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα και συγκλόνισε με την εξομολόγησή του.

«Για εφτά ώρες δεν ήμουν στη Γη. Τόσο κράτησε το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκα, για να αφαιρεθεί η φλεγμονή που είχα στο κεφάλι μου. Ήταν μια πολύ σοβαρή εγχείρηση, που δεν θέλω να ζήσει κανένας. Δοξάζω τον Θεό, γιατί τώρα νιώθω καλά. Είμαι κουρασμένος και το μόνο που πρέπει να κάνω τώρα είναι να έχω ηρεμία. Για όσο χρειαστεί θα απέχω. Με την υγεία μας δεν παίζουμε.

Όλα ξεκίνησαν στις πρόβες. Πήγαινα να πω τα λόγια του κειμένου και σταματούσα απότομα. Εγώ δεν αντιλαμβανόμουν τίποτα στις πρόβες. Νόμιζα ότι όλα βαίνουν καλώς. Πήγαινα να κάνω φινάλε και ξαφνικά έλεγα άλλα πράγματα που δεν είχαν σχέση με το κείμενο. Ωστόσο οι συνάδελφοί μου διαπίστωσαν το πρόβλημα. Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό που πέρασα ήταν μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία μου, η οποία μου παρουσιάστηκε εντελώς ξαφνικά

Πήγα και έκανα μια μαγνητική και διαπίστωσα ότι κάτι δεν πάει καλά. Κατόπιν έκανα εγκεφαλογραφήματα για να δω τι τρέχει ακριβώς», είπε, μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος ηθοποιός.

Share