"Τhe 2night show": Καλεσμένοι "φωτιά" στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αυθορμητισμό, χιούμορ, χαλαρή διάθεση και φαντασία συζητά, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:45, με ενδιαφέροντες καλεσμένους για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συναντά για πρώτη φορά τηλεοπτικά ένα πρόσωπο φωτιά! Διαβάστε παρακάτω...

Αναφερόμαστε φυσικά στον υποψήφιο για τον δήμο Αθηναίων, Παύλο Γερουλάνο. Σε μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη, ο Παύλος Γερουλάνος μιλάει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αθήνα καθώς και για την προσωπική του ζωή.

Στο πλατό του «Τhe 2Νight Show» έρχεται και η Τραϊάνα Ανανία, η οποία εξηγεί τι την οδήγησε να δημοσιοποιήσει τα μηνύματα που της έστελνε ο γνωστός ποδοσφαιριστής και τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε σε ηλικία 14 ετών. Τέλος, μιλάει για την σχέση της που δεν ήθελε να αποκαλυφθεί και εξηγεί γιατί δεν έχει πολύ καλές σχέσεις με τους γονείς της.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης είναι ο επόμενος καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, 10 χρόνια μετά την τελευταία τους τηλεοπτική συνάντηση. Περιγράφει τους λόγους που τον οδήγησαν να απέχει από το τραγούδι και τα φώτα της δημοσιότητας, τον ρόλο που έπαιξε η σύζυγός του για την επιστροφή του στη μουσική αλλά και γιατί αποφάσισε να χάσει βάρος. Τέλος, όταν στο στούντιο εμφανίζεται η σύζυγός του, Αφροδίτη, ο Χρίστος Αντωνιάδης «κοντράρεται» μαζί της σε μία απολαυστική μουσική δοκιμασία.