Συγκινεί η Νικολέττα Καρρά για τον θάνατο του Μπουλά! «Σαν σήμερα μας έκανε την τελευταία του «πλάκα»!

Η ανάρτηση που έγινε viral για τον πιο συγκινητικό λόγο!

Συγκινεί η Νικολέττα Καρρά για τον θάνατο του Μπουλά!  «Σαν σήμερα μας έκανε την τελευταία του «πλάκα»!

Πέντε χρόνια πέρασαν από τότε που ο καρκίνος νίκησε τον Σάκη Μπουλά!


Ο αγαπητός ηθοποιός, πέθανε το 2014, βυθίζοντας στη θλίψη φίλους, συγγενείς αλλά και συναδέρφους που τον λάτρεψαν! Διαβάστε παρακάτω...


Ανάμεσά τους ήταν και η Νικολέττα Καρρά, η οποία συμμετείχε μαζί του στην σειρά «Πενήντα – Πενήντα». Η αγαπημένη ηθοποιός, σήμερα έκανε μία ανάρτηση στο instagram, δείχνοντας έτσι πως τον θυμάται πάντα.

«Σαν σήμερα μας έκανε την τελευταία του «πλάκα»… Δεν γελάσαμε και ποτέ πια δεν μπορέσαμε να ξανά γελάσουμε παρέα… Και να και μια δουλειά που ποτέ δε θα επαναληφθεί… Να είσαι καλά εκεί που βρίσκεσαι αγαπημένε μου» ήταν το συγκινητικό σχόλιο της Νικολέττας το οποίο συνόδευε την κοινή τους φωτογραφία. Δείτε την:

To Who is Who του ηθοποιού

Η καταγωγή του ήταν από τον Πειραιά, όπου και μεγάλωσε. Όταν ήταν μικρός, οι γονείς του τον παρότρυναν να γίνει δικηγόρος λόγω της άνεσης που παρουσίαζε στον λόγο, ωστόσο αυτός επέλεξε το τραγούδι και την ηθοποιία. Παλαιότερα ήταν ιδιοκτήτης καταστήματος με έπιπλα.

Είχε, επίσης, πει πως δεν του άρεσε ο γάμος καθώς έτσι αιχμαλωτίζεται η ανεξαρτησία του.

Πέθανε στις 21 Φεβρουαρίου 2014 στο νοσοκομείο Υγεία έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο θάνατός του προκάλεσε πανελλήνια συγκίνηση.

Στην κηδεία του παρέστησαν πολλές προσωπικότητες της υποκριτικής, της μουσικής σκηνής αλλά και απλός κόσμος. Τα τελευταία χρόνια της ζωής του διατηρούσε δεσμό με την ηθοποιό και πρώην μοντέλο Αλεξάνδρα Ούστα.

Πενήντα Πενήντα - Η σειρά που έγραψε ιστορία

Το Πενήντα Πενήντα (εναλλακτικά: 50 50) είναι ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 30 Σεπτεμβρίου του 2005 στο Μega και ολοκληρώθηκε σε τρεις σεζόν στις 15 Ιουνίου του 2011. Εξιστορεί τη ζωή των τριών ζευγαριών: Νικηφόρου και Ελισάβετ, Μίμη και Ξανθίππης και Παύλου και Ειρήνης. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Πέτρος Φιλιππίδης, Παύλος Χαϊκάλης, Σάκης Μπουλάς, Άβα Γαλανοπούλου, Μαρία Ανδρούτσου και Βάνα Ραμπότα.

Στις 13 Ιανουαρίου του 2010, προβλήθηκε η τηλεταινία ονόματι Το Μεγάλο Φαγοπότι, η οποία τοποθετείται χρονικά μετά τη λήξη του δεύτερου κύκλου και ήταν επίσης αφιερωμένη για τα 20 χρόνια λειτουργίας του Mega Channel. Η σειρά είχε πάρει πράσινο φως και για τέταρτο κύκλο, όμως λόγω της έλλειψης χρημάτων από το κανάλι δεν προβλήθηκε ποτέ, και έτσι η σειρά έμεινε ανολοκλήρωτη με 81 επεισόδια και μία τηλεταινία.

Η σειρά έχει προβληθεί, πολλαπλές φορές σε επανάληψη σπάζοντας το ρεκόρ επαναλήψεων ειδικότερα τα δύο τελευταία χρόνια, που ο σταθμός αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και υπολειτουργούσε και δεν προέβαλε νέα προγράμματα, με εξαιρετικά καλά νούμερα τηλεθέασης.