Έσκασε τώρα! Συνελήφθη ηθοποιός αγαπημένης σειράς!

Έσκασε τώρα! Συνελήφθη ηθοποιός αγαπημένης σειράς!

Οι αρχές του Σικάγο λένε ότι ο ηθοποιός κατηγορείται ότι υπέβαλε ψευδή καταγγελία στην αστυνομία για την ομοφοβική και ρατσιστική επίθεση που ισχυρίστηκε πως δέχθηκε από δύο άνδρες τον Ιανουάριο.

Η υπόθεση άρχισε να παίρνει διαφορετική τροπή καθώς τα αμερικανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι η αστυνομία πίστευε ότι μπορεί να έχει πληρώσει ο ίδιος τους δύο νιγηριανούς αδελφούς που του επιτέθηκαν και πως η επίθεση ήταν «σκηνοθετημένη».

Οι δικηγόροι του Σμόλετ δήλωσαν ότι θα διεξαγάγουν τη δική τους διεξοδική έρευνα και θα προβούν σε επιθετική υπεράσπιση.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι εγκληματικές κατηγορίες έχουν απαγγελθεί εναντίον του ηθοποιού. Οι αστυνομικοί αναμένεται σήμερα να θα έρθουν σε επαφή με τη νομική του ομάδα για να διαπραγματευτούν την παράδοσή του και τη σύλληψή του.

Οι ύποπτοι που αρχικά κρατήθηκαν για την επίθεση εναντίον του, απελευθερώθηκαν. Οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τον ηθοποιό, δήλωσαν πως «όπως και για κάθε άλλο πολίτη, ισχύει και για τον Σμόλετ το τεκμήριο αθωότητας, ιδιαίτερα όταν έχει διεξαχθεί μια έρευνα όπως αυτή, όπου οι πληροφορίες, τόσο αληθείς όσο και ψευδείς, έχουν διαρρεύσει επανειλημμένα».

Οι αδελφοί Ola και Abel Osundairo έφυγαν από τις ΗΠΑ μετά την υποτιθέμενη επίθεση και συνελήφθησαν την επιστροφή τους την περασμένη εβδομάδα. Αργότερα απελευθερώθηκαν και λέγεται ότι συνεργάζονται με τις αρχές.

Ένας από τους αδελφούς είναι ο προσωπικός γυμναστής του Σμόλετ ενώ και οι δύο είχαν εργαστεί για το «Empire», τη σειρά που πρωταγωνιστεί ο Σμόλετ.

Ο ηθοποιός, ο οποίος είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλος, δήλωσε ότι είχε βγει να αγοράσει φαγητό αργά το βράδυ όταν δύο λευκοί άνδρες τον γρονθοκόπησαν, τον καθύβρισαν και πέρασαν μια θηλιά στο λαιμό του.

Το περιστατικό προκάλεσε ένα τεράστιο κύμα υποστήριξης για τον Σμόλετ από χιλιάδες ανθρώπους , αλλά και διάσημους όπως η Βαϊόλα Ντέιβις και η Ναόμι Κάμπελ.

ΠΗΓΗ lifo.gr