Εύα Μπάση: H συγκλονιστική εξομολόγηση για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του αδερφού της!

Τα συγκινητικά λόγια!

Εύα Μπάση: H συγκλονιστική εξομολόγηση για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του αδερφού της!

Τη γνωρίσαμε μέσα από το πλέον πολυσυζητημένο reality μόδας του ΣΚΑΪ που για δεύτερη συνεχή χρονιά κατάφερε να βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Μέσα σε αυτό, η Εύα Μπάση ξεχώρισε μεταξύ άλλων για τις κόντρες της με τους κριτές, ενώ αποχώρησε φτάνοντας στην πηγή και χωρίς να πιει νερό, κάτι που ωστόσο δεν την πείραξε καθόλου. Διαβάστε παρακάτω...

Σε μία εξομολόγηση από καρδιάς μιλάει στο Youweekly.gr για τις δύσκολες στιγμές που αμφισβήτησε τον Θεό στον οποίο πιστεύει ακράδαντα, κρίνει όσους την έκριναν τους προηγούμενους μήνες και αποκαλύπτει την επιθυμία της να κάνει οικογένεια. Μεταξύ αυτών, μίλησε και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του αδερφού της.

Στον Θεό πιστεύεις;
Ναι, και αυτό μου το έχει μεταδώσει η οικογένειά μου, κυρίως η μαμά μου που πιστεύει πολύ. Όταν ξεκινάω σε μια δουλειά μού κάνει ευχέλαια (γέλια).

Τον αμφισβήτησες ποτέ;
Ναι. Κάποια στιγμή ο αδερφός μου ήταν άρρωστος, είχε ένα θέμα με την καρδιά του και εκεί λύγισα λίγο πριν επανέλθει στην υγεία του γιατί ήταν σε μία περίεργη κατάσταση. Έλεγα «δεν μπορεί, αποκλείεται να συμβαίνει αυτό».

Υπήρχαν φόβοι για τη ζωή του;

Ναι, έκανε ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο στην καρδιά.