Καταγγελία βόμβα για την Ρούλα Κορομηλά - «Απαίτησε να μου κόψουν την εκπομπή!» (βίντεο)

Επίθεση στην Ρούλα Κορομηλά!

Καταγγελία βόμβα για την Ρούλα Κορομηλά - «Απαίτησε να μου κόψουν την εκπομπή!» (βίντεο)

Η Βάσια Τριφύλλη αποκάλυψε πως η Ρούλα Κορομηλά είχε ζητήσει να κοπεί η επιτυχημένη εκπομπή της «Ραντεβού στα Τυφλά»!

Βρισκόμαστε στη μακρινή δεκαετία του ’90, όταν η ιδιωτική τηλεόραση ανθεί. Η Βάσια Τριφύλλη απολαμβάνει την τεράστια επιτυχία του Ραντεβού στα Τυφλά που παρουσιάζει και ο ανταγωνισμός έχει χτυπήσει... κόκκινο! Διαβάστε παρακάτω...

Αντίπαλον δέος της εκείνη την εποχή είναι η Ρούλα Κορομηλά που έχει γράψει τη δική της τεράστια ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Το τηλεοπτικό παρασκήνιο εκείνης της εποχής που μόνο... άγριο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, αποκαλύπτει η ηθοποιός Βάσια Τριφύλλη η οποία μίλησε στην κάμερα του Έλα χαμογέλα.

Όταν ρωτήθηκε η ηθοποιός αν της αρέσει η τηλεόραση, εκείνη απάντησε: «Εμένα πάντα μου αρέσει η τηλεόραση. Εκείνης δεν της αρέσω». Και συνέχισε: «Η μόνη εμπλοκή που μου έχει λείψει είναι η πολιτική εκπομπή. Θα ήθελα πολύ να έχω μία εκπομπή για να τα χώνω αλλά με φοβούνται».

Επίσης, αναφέρθηκε στην επιτυχία της τη δεκαετία του '90: «Στο Ραντεβού στα τυφλά έκανα 98% δύο-τρεις φορές, με μέσο όρο τηλεθέαση 50-60%». Και όταν ρωτήθηκε για τους λόγους που μία τόσο επιτυχημένη εκπομπή δεν είχε τη συνέχεια που όλοι θα περίμεναν, εκείνη αποκάλυψε: «Είχαμε ετοιμάσει σκηνικά, είχαμε ετοιμάσει τα πάντα από τη μία σεζόν στην άλλη και 27 Μαΐου, λίγο πριν από τα γενέθλιά μου, μας κάνανε ένα πολύ ωραίο τραπέζι, κάπου μακρυά και μου ανήγγειλαν ότι κόβεται η εκπομπή μου. Είχε έρθει η επέλαση των γιγάντων. Βίωσα απελπισία. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Δεν καταλάβαινα γιατί δεν χωράγαμε δύο πολύ μεγάλες πρωταγωνίστριες στο ίδιο κανάλι και η μία ήθελε να φύγω εγώ. Η κυρία Κορομηλά. Το είπε ο Ιταλός παραγωγός της, ο Σαρτίνι γιατί την πέρναγα όταν ήταν απέναντι».