Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δημήτρης Οικονόμου: Δείτε για πρώτη φορά την γυναίκα και το γιο του παρουσιαστή του ΣΚΑΙ!

Σπάνιο φωτογραφικό υλικό!

Δημήτρης Οικονόμου: Δείτε για πρώτη φορά την γυναίκα και το γιο του παρουσιαστή του ΣΚΑΙ!
News 14.03.2019 13:54

Ο Δημήτρης Οικονόμου είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους δημοσιογράφους, με μακρά πορεία στην τηλεόραση, ενώ κρατά χαμηλό προφίλ. Μάλιστα, αν και παντρεμένος με την επίσης δημοσιογράφο Αλεξία Κουλούρη, σπάνια τους βλέπουμε σε κοσμικές εμφανίσεις.

Έχει αποκτήσει ένα γιο και μία κόρη! Διαβάστε παρακάτω...

«Είμαι πολύ τυχερός γιατί έχω πολύ καλά παιδιά. Διαβάζουν πάρα πολύ. Ιδιαίτερα ο μεγάλος μου ο γιος, ο οποίος είναι τώρα τρίτη λυκείου και ετοιμάζεται για τις εξετάσεις του. Βρίσκεται σε μια δύσκολη περίοδο, λόγω Πανελληνίων. Παρ’ όλα αυτά δεν ανησυχώ για εκείνον, γιατί είναι αριστούχος. Η κόρη μου είναι ακόμα καλύτερη, οπότε έχει ησυχάσει το κεφάλι μου. Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά μου!», έχει δηλώσει ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δείτε για πρώτη φορά την γυναίκα και τον γιο του Δημήτρη Οικονόμου!

Δείτε για πρώτη φορά την γυναίκα και τον γιο του Δημήτρη Οικονόμου!

ΣΚΑΙ: Αποκάλυψη βόμβα για την Μαρία Αναστασοπούλου! Η αλήθεια για την καταγωγή της και το πραγματικό πρόσωπο του Δημήτρη Οικονόμου!

Μια αποκλειστική και αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Αναστασοπούλου στο Youweekly.gr!

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην καταγωγή της αλλά και στην συνεργασία της με τον επι χρόνια συνεργάτη της, Δημήτρη Οικονόμου!

Η καταγωγή σου από πού είναι;

Γεννήθηκα στην Αθήνα, η μαμά μου είναι από τα Χανιά και ο μπαμπάς μου από το Διακοφτό. Οι γονείς μου ήταν και οι δύο αστυνομικοί, τώρα πια είναι συνταξιούχοι, και γνωρίστηκαν σε αστυνομικό τμήμα.

Με τον Δημήτρη Οικονόμου πώς είναι η τηλεοπτική σας συμβίωση;

Είναι ο πιο ακομπλεξάριστος συνάδελφος που έχω γνωρίσει στον χώρο και δεν το λέω επειδή είμαστε μαζί. Δεν είναι σκληρός με τους συνεργάτες του, δεν τον έχω πετύχει ποτέ να τσακώνεται στα 8 χρόνια που τον ξέρω και μέσα από την ψυχή μου θα πω ότι σαν ομάδα είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι. Εμένα μου έχει δώσει απεριόριστο χώρο, δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι με αντιμετώπισε σαν «μικρή» δίπλα του και νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη απέναντί του.

TAGS
Share