ΣΚΑΙ - After Dark: «Εγκεφαλικό» για Γεωργαντά! Ο ρόλος της Φαίης Σκορδά!

Χαμός στο κανάλι! Τι συνέβη;

ΣΚΑΙ - After Dark: «Εγκεφαλικό» για Γεωργαντά! Ο ρόλος της Φαίης Σκορδά!

Εχθές στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ είχαμε το after dark του Θέμη Γεωργαντά με καλεσμένη την Φαίη Σκορδά!

Η αλήθεια είναι πως όταν θέλεις να κάνεις νούμερα καλείς την Φαίη Σκορδά στην εκπομπή σου προκειμένου να σε ανεβάσει. Διαβάστε παρακάτω....

Τα κατάφερε λοιπόν η λαμπερή παρουσιάστρια που για πρώτη φορά μίλησε για την προσωπική της ζωή σε τηλεοπτική συνέντευξη να «σώσει» το Θέμη Γεωργαντά, τον φίλο της, από τα χαμηλά νούμερα που συγκεντρώνει το after dark;

Η απάντηση είναι μάλλον όχι... το after dark έκλεισε στο δυναμικό κοινό με 11,4!


Όσο για τα τέταρτα του ήταν 8,9 10,1 13,4 12,5 11,9 11,6! Όταν λοιπόν ακόμα και με τη Φαίη Σκορδά δεν καταφέρνεις να κάνεις νούμερα δύσκολα τα πράγματα τα βλέπουμε για το After Dark....

Δούκισσα Νομικού - Φαίη Σκορδά: Η άγνωστη κόντρα και το μεγάλο «άκυρο» από τον ΑΝΤ1!

Ένα φοβερό παρασκήνιο και μια κόντρα έρχεται από τον Ant1 με πρωταγωνίστριες την Φαίη Σκορδά και την Δούκισσα Νομικού, που μόνο εγώ στο Vanda's blog γνωρίζω και.... θα σας αποκαλύψω!


Μόλις πριν λίγες μέρες, άλλωστε, έγραψα για την πόρτα που έριξε το κανάλι στην όμορφη Δούκισσα!


Θα πάρω όμως όλη την ιστορία από την αρχή, με ονόματα και αποδείξεις για την κόντρα που είχαν οι δυο παρουσιάστριες! Το ζουμί ξεκινάει περίπου τον Ιούνιο του 2018, όταν και η Δούκισσα είχε μείνει έγκυος και περίμενε τον γιο της!

Η Δούκισσα Νομικού λοιπόν, για μεγάλο χρονικό διάστημα, απουσίαζε από τα τηλεοπτικά δρώμενα εξαιτίας του ερχομού του γιου της και τον Σεπτέμβριο δήλωνε σε εκπομπές ότι, είναι έτοιμη να επιστρέψει στην τηλεόραση που τόσο πολύ αγαπάει.

Η παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού με την παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά, λίγες μέρες αργότερα, στον αέρα της εκπομπής της, πέταξε μία σπόντα ότι μία συνάδερφος της "αυτοπροτάθηκε" για να παρουσιάσει το Πρωινό από τη νέα σεζόν, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το όνομα της.
Αυτό όπως καταλαβαίνετε προκάλεσε μεγάλο ντόρο, καθώς η Φαίη στο Πρωινό είναι σταθερή αξία και αυτό φαίνεται και από τα νούμερα τηλεθέασης εδώ και χρόνια.


Ποια ήταν όμως αυτή που είχε το θάρρος και το θράσος να το ζητήσει αυτό και την έδωσε στεγνά η Φαίη;


Στο τραπέζι έπεσε το όνομα της Δούκισσας Νομικού, η οποία κατηγορήθηκε πως είναι αυτή που ζήτησε από τον Ant1 να πάρει την θέση της Σκορδά. Τότε μάλιστα, είχε γίνει πανικός αφού η Δούκισσα δεν είχε δώσει προς τα έξω αυτήν την εικόνα, αλλά ούτε και σε εμάς τους δημοσιογράφους!


Ωστόσο, λίγο αργότερα το θέμα διαψεύστηκε, αν και η Φαίη... αποστασιοποιήθηκε από την παρουσιάστρια, και μάλιστα δεν την κάλεσε ποτέ ξανά στο Πρωινό, αν και ανήκε στο δυναμικό του ΑΝΤ1!


Τι είχε πει στην πραγματικότητα η Δούκισσα στο meeting με τον ΑΝΤ1


Όπως μου αποκάλυψαν, σε συζήτηση που είχε η Δούκισσα Νομικού με το κανάλι για την επιστροφή της σε εκπομπή, η ίδια τοποθετήθηκε και ξεκαθάρισε πως δεν θα ήθελε να κάνει εκπομπή το Σαββατοκύριακο και αν η εκπομπή τελικά γίνει καθημερινή, να είναι πρωινή για να μπορεί να γυρνάει στο σπίτι της και στα καθήκοντά της ως μανούλα νωρίς!

Αυτό από μόνο του, είναι παρεξηγήσιμο, γιατί πρωινό κάνει η Σκορδά, επομένως φαίνεται λες και θέλει να της πάρει την θέση, ωστόσο όπως αποκάλυψε στο Youweekly.gr άνθρωπος από το περιβάλλον της Δούκισσας σε καμία περίπτωση δεν εννοούσε αυτό: "Αν κάποιος θέλει να το παρεξηγήσει μπορεί να το κάνει! Δεν ισχύει κάτι τέτοιο! Ήταν μία συζήτηση με το κανάλι, χωρίς να πει ότι θέλει να πάρει την θέση της Σκορδά! Η Δούκισσα γνωρίζει ότι δεν μπορεί να το κάνει αυτό, δεν θα έπεφτε σε σύγκριση με την Φαίη!"


Από την άλλη, η είδηση αυτή έχει φτάσει στα αυτιά της Φαίης η οποία και απογοητεύθηκε πολύ καθώς δεν το περίμενε. Σίγουρα της προκάλεσε εκνευρισμό, σίγουρα το θεώρησε ανέντιμο, σίγουρα η σχέση της με την Νομικού πάγωσε.. όμως... έγινε μία εντελώς λάθος συνεννόηση! Αυτή η λάθος συνεννόηση ωστόσο, ήταν αρκετή για να παγώσουν οι σχέσεις τους και να φάει τότε την πρώτη πόρτα από τον ΑΝΤ1! Και λέω πρώτη, γιατί μετά ήρθε και δεύτερη.....

Δείτε όλα τα θέματα μας στην κατηγορία ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ