Αναγνωρίζετε το αγοράκι της φωτογραφίας; Είναι πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός!

Ο λόγος για τον....

Αναγνωρίζετε το αγοράκι της φωτογραφίας; Είναι πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός!

Μπορείτε να καταλάβετε ποιος ηθοποιός είναι το αγοράκι της φωτογραφίας.

Είναι κούκλος, επιτυχημένος και έχει και δυο παιδιά. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τον Αποστόλη Τότσικα!

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο ηθοποιός κάνει συχνές δημοσιεύσεις από καθημερινές του στιγμές και όχι μόνο. Σε μια από αυτές "ανέβασε" μια φωτογραφία του από την παιδική του ηλικία.

«Smile...always» έγραψε στην λεζάντα του και όπως ήταν επόμενο τα likes από τους διαδικτυακούς του φίλους έπεσαν βροχή.

Αποστόλης Τότσικας σε παιδική ηλικία

Αποστόλης Τότσικας: Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα του - «Ζει μέσα μου»!

Μεγάλο θαυμασμό στον πατέρα του είχε, αλλά και συνεχίζει να έχει ο Αποστόλης Τότσικας, ακόμη και μετά τον θάνατο του.

Ο ηθοποιός, παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Instyle και έκανε μια εξομολόγηση για τον πατέρα του. Διαβάστε παρακάτω...

Αποστόλης Τότσικας πατέρας

«Μεγάλωσα σε επαρχία, όπου τα πράγματα στα 90΄s ήταν κάπως περίεργα σχετικά με το ποιο φύλο υπερέχει. Όταν φέρονταν άσχημα σε μια γυναίκα, θύμωνα. Τις θαυμάζω απίστευτα -ειδικά σε ό,τι αφορά το θέμα της μητρότητας- και πιστεύω πως αυτές είναι το ισχυρό φύλο. Ο πατέρας μου ήταν εκείνος που με συμβούλευε από πολύ μικρό να τις αγαπώ. Το θέμα της ταινίας αφορά αληθινό περιστατικό. Είναι μια απλή ιστορία, αλλά τόσο σημαντικό να τη δείξεις εν έτη 2019. Έχει χαθεί στις μέρες μας η καλοσύνη και η απλότητα. Όταν λέω αυτές τις λέξεις, η αλήθεια είναι ότι θυμάμαι τον πατέρα μου. Ζει μέσα μου. Βλέποντας, στην κηδεία του τους ανθρώπους που βρέθηκαν εκεί για να τον τιμήσουν στενοχωρήθηκα. Κατάλαβα πόσο τους κόστισε αυτή η απώλεια. Θυμάμαι σε μια μεγάλη περιοδεία που είχα κάνει με το θέατρο ανά την Ελλάδα, όπου και να πήγαινα, πάντα υπήρχε ένας άνθρωπος που μου μιλούσε για τον πατέρα μου. Σηκώνεις πέτρα και τον βρίσκεις από κάτω. Ήταν φοβερός άνθρωπος. Η χαρά της ζωής. Νομίζω ότι του μοιάζω αρκετά», εξομολογήθηκε.