Δέσποινα Βανδή: Έτσι είναι η τραγουδίστρια χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Σας αρέσει;

Δέσποινα Βανδή: Έτσι είναι η τραγουδίστρια χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Η Δέσποινα Βανδή είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές τραγουδίστριες!

Σε κάθε δημόσια εμφάνιση της δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη. Διαβάστε παρακάτω...

Προσέχει τον εαυτό της και θέλει να είναι κάθε στιγμή της ημέρας περιποιημένη! Ωστόσο, λίγες είναι οι φορές που την έχουμε δει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία της από το γυμναστήριο και ποζάρει στο φακό του κινητού της, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μπορούμε να πούμε ότι είναι κούκλα!

Δέσποινα Βανδή χωρίς μακιγιάζ

Βαγγέλης Περρής: Νέο «χτύπημα» στα social media - Τι είπε για Δέσποινα Βανδή και Ντέμη Νικολαΐδη;

Ο Βαγγέλης Περρής απάντησε μέσω των social media για τα όσα συμβαίνουν με το OPEN, αλλά και τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαΐδη!

Ο δημοσιογράφος με νέα ανάρτησή του έδωσε απάντηση σε όλα. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Βαγγέλης Περρής το μεσημέρι της Παρασκευής είχε ξεσπάσει άγρια μέσω των social media για το όνομα της εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου στο Open.

Δείτε εδώ: Αυτό είναι το όνομα της εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου! Πασίγνωστη παρουσιάστρια «κλείδωσε» στο πλευρό του!

Η αιχμηρή τοποθέτηση του δημοσιογράφου δεν αφορούσε,όμως τη συνεργασία που διακόπηκε με τον το OPEN και συγκεκριμένα με την εκπομπή της Δέσποινας Βανδή.

Συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Περρής διευκρίνισε: «Κυκλοφορούν δυο ειδήσεις που με αφορούν. Συνδυάζουν το σχόλιο για την έμπνευση του Open να ονομάσει τη νέα του εκπομπή "ΟΛΑ λάθος" με την "λήξη της συνεργασίας μου με τη Δέσποινα Βανδή". Πρόκειται για δυο εντελώς διαφορετικά θέματα. Δεν συμπίπτουν ούτε χρονικά. Η λήξη της συνεργασίας συμφωνήθηκε όταν αποφάσισα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Σύρο. Προ μηνός δηλαδή. ΜΕ ΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΒΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣ. ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ΚΑΙ ΣΠΑΘΙ! Το αυτό συμβαίνει με τον ΝΤΕΜΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ με το οποίο ένοιωσα τόσο κοντά που πλέον τον συγκαταλέγω ανάμεσα στα πρόσωπα που θα ήθελα να κάνω παρέα. Τα σχετικά με τον τίτλο "ΟΛΑ λάθος", τον οποίο έμαθα μόλις χτες, δεν τα επαναφέρω γιατί είναι στενάχωρα», ήταν η απάντηση του Βαγγέλη Περρή.

Περρής για Βανδή