Ελένη Μενεγάκη: Το άγνωστο περιστατικό στο Πρωινό με την Βουγιουκλάκη και τον Παπαμιχαήλ!

Όσα αποκάλυψε on air!

Ελένη Μενεγάκη: Το άγνωστο περιστατικό στο Πρωινό με την Βουγιουκλάκη και τον Παπαμιχαήλ!

Με αφορμή την φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και την Ελένη Μενεγάκη, η παρουσιάστρια μίλησε με πολύ γλυκά λόγια.

Μάλιστα, αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό για την ημέρα που βρέθηκαν καλεσμένοι στο Πρωινό. Διαβάστε παρακάτω...

«Ήταν Οκτώβρης, πριν ξεκινήσουν οι θεατρικές παραστάσεις. Ήμουν πάρα πολύ τυχερή, καταρχήν να πω ευχαριστώ στον Γιάννη Παπαμιχαήλ που την ανέβασε στο Instagram που έχει δημιουργήσει.»!

Και τόνισε: «Και εγώ την είχα αυτή την φωτογραφία, όμως μέσα σε τόσες μετακομίσεις, 25 χρόνια μετά, είναι από αυτά που λες… που να είναι; Την θέλεις… Γιατί αυτή ήταν η πρώτη μου επαφή με αυτούς τους δυο μοναδικούς ανθρώπους, που μεγάλωσα και αγάπησα.»!

Και εξομολογήθηκε: «Ήμουν δεν ήμουν ένα μήνα στο "Πρωινό Kαφέ" και με αυτούς του ανθρώπους έπεσα λιπόθυμη, που λέει ο λόγος. Την θυμάμαι πολύ έντονα αυτή την ημέρα και όταν την ανέβασε ο Γιάννης χάρηκα πάρα πολύ. Γιατί μου θύμισαν μία εποχή μου που δεν έχει καμία σχέση με το σήμερα αλλά… είναι το ξεκίνημα ρε παιδί μου. Θυμάμαι μου είχαν κοπεί τα πόδια από την ώρα που μου είπαν ότι θα έρθουν. Μεγαλύτερη φαν δεν υπήρχε από εμένα. Εμ τώρα ξεκίνησα να γίνω παρουσιάστρια, εμ μου φέρατε και τα θηρία που τα λατρεύω από μωρό; Αλλά θυμάμαι πόσο πάνω της το είχε πάρει επάνω της η Αλίκη… εκείνη έκανε την παρουσιάστρια και φυσικά με βοήθησε γιατί εγώ απλά τους κοίταγα και σκεφτόμουν… Τώρα το ζω; Αξέχαστες στιγμές 25 χρόνια πριν όπως και πολλές άλλες».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αγνώριστη η Ελένη Μενεγάκη! Δείτε την να ποζάρει με μαύρα μαλλιά με τον μικρό τότε Θοδωρή Μισόκαλο!

Κοντέψαμε να την αναγνωρίσουμε την Ελένη Μενεγάκη!

Στα social media, δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία της από το 1987 με τον αδερφό της Θοδωρή Μισόκαλο. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα το Vintage People δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από τα Χριστούγεννα του 1987 όταν η παρουσιάστρια ήταν σε μικρή ηλικία, έχοντας στην αγκαλιά της τον αγαπημένο της αδερφό, Θοδωρή Μισόκαλο.

Η παρουσιάστρια του Alpha, έχει μεγάλη αδυναμία στον αδερφό της και το έχει αποδείξει πολλές φορές.

Ελένη Μενεγάκη Θοδωρής Μισόκαλος παιδιά