«Μόνο η Βουγιουκλάκη κατάφερε να αποκτήσει κάποια χρήματα από αυτή τη δουλειά και ίσως...»!

Η νέα δήλωση για την αείμνηστη ηθοποιό!

«Μόνο η Βουγιουκλάκη κατάφερε να αποκτήσει κάποια χρήματα από αυτή τη δουλειά και ίσως...»!

Μια δήλωση για την Αλίκη Βουγιουκλάκη έκανε αγαπημένος ηθοποιός.

Ο λόγος για τον Μάνο Ιωάννου, ο οποίο παραχώρησε συνέντευξη στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο. Διαβάστε παρακάτω...

Ποια είναι η σχέση σου με το χρήμα;

Έχω πολύ κακή σχέση με το χρήμα! Ότι έβγαζα, το χαλούσα και χρωστάω, όπως οι περισσότεροι Έλληνες, στην εφορία.

Δεν έχεις αποταμιεύσεις στην τράπεζα;

Όχι. Δεν νομίζω γενικά ότι οι ηθοποιοί είναι καλοί στην οικονομική διαχείριση. Μόνο η αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη κατάφερε να αποκτήσει κάποια χρήματα από αυτή τη δουλειά και ίσως και κάποιοι ακόμα που ανήκουν στις εξαιρέσεις.

Ποια είναι η μεγαλύτερη σπατάλη που έχεις κάνει;

Κάποια στιγμή αγόρασα ένα σκάφος, το οποίο πούλησα μέσα στην κρίση, με αποτέλεσμα να χάσω τα μισά λεφτά. Ήμουν πολύ σπάταλος με τις μηχανές και τα αυτοκίνητα. Έχω αλλάξει 14 αμάξια μέχρι τώρα, γιατί ήμουν λάτρης της ταχύτητας. Τώρα πια δεν με συγκινεί ούτε κι αυτό. Τώρα, για να σου δώσω να καταλάβεις, οδηγώ ένα αυτοκίνητο 1000 κυβικών. Γι αυτό σου λέω ότι έχω αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια και ότι σοβαρεύτηκα.

Μάνος Ιωάννου για Αλίκη Βουγιουκλάκη

Αλίκη Βουγιουκλάκη: "Έτρωγε μόνο από..." - Η παράξενη δίαιτα που ακολουθούσε η ηθοποιός!

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» παραχώρησε η Κατερίνα Ζαμπέτα, κόρη του αείμνηστου συνθέτη μας, Γιώργου Ζαμπέτα, μιλώντας -μεταξύ άλλων- για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η Κατερίνα , αρχικά αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της αλλά και το πώς την αντιμετώπιζαν οι άλλοι λόγω του ονόματός της. Διαβάστε παρακάτω...

«Η μαμά μου ήταν η αυστηρή της υπόθεσης και ο πατέρας μου ο πάντα συγκαταβατικός και τρυφερός. Ο Ζαμπέτας αγαπούσε την οικογένειά του. Με αγκάλιαζε συχνά, συζητούσε μαζί μου, έφερνε τραγουδιστές και μουσικούς στο σπίτι, με έπαιρνε μαζί του στη δουλειά, γι’ αυτό και τους είχα γνωρίσει όλους».

Με αφορμή αυτό θυμήθηκε και αυτό που της είχε κάνει εντύπωση σχετικά με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Θυμάμαι τα γυρίσματα της ταινίας “Η κόρη μου η σοσιαλίστρια”. Η Αλίκη έκανε μονίμως δίαιτα και έτρωγε πάντα κρέας με κολοκυθάκια βραστά. Για εκείνη -όπως και για όλους τους ηθοποιούς- ήμουν η κόρη του Ζαμπέτα, έτσι με αντιμετώπιζαν. Σε εκείνη την ταινία, μικρό κοριτσάκι εγώ, είχα σπάσει το χέρι μου και η Αλίκη, θέλοντας να με φροντίσει, με κέρασε το φαγητό της», εξομολογήθηκε.

Να σημειωθεί, πάντως, πως η Κατερίνα Ζαμπέτα δεν είναι η μοναδική που έχει κάνει λόγο για τις εξαντλητικές δίαιτες της Αλίκης, καθώς στον καλλιτεχνικό κόσμο ήταν γνωστό πως η εθνική μας σταρ υπέβαλλε τον εαυτό της σε πολλές δοκιμασίες προκειμένου να… λάμπει στις ταινίες της.