Ματθίλδη Μαγγίρα: H μάχη με την κατάθλιψη και οι δύσκολες στιγμές - «Με πήρε από κάτω και...»!

Η εξομολόγηση και η ψυχοθεραπεία!

Ματθίλδη Μαγγίρα: H μάχη με την κατάθλιψη και οι δύσκολες στιγμές - «Με πήρε από κάτω και...»!

Την μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη εξομολογήθηκε η ηθοποιός Ματθίλδη Μαγγίρα.

Σε συνέντευξη της στο Down Town Κύπρου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές και την ψυχοθεραπεία. Διαβάστε παρακάτω...

Πώς και πέρασες κατάθλιψη;
«Αλήθεια, απορείς; Φυσικά και πέρασα. Δεν βλέπεις τι γίνεται γύρω μας; Όλος ο κόσμος είναι με τα μούτρα στο πάτωμα, εγώ θα γλίτωνα; Με πήρε από κάτω κι έπεσα. Έκανα ψυχοθεραπεία, όμως, και δούλεψα με μένα. Δεν πήρα χάπια. Απλά, ήθελα βοήθεια. Έπρεπε να βρω τρόπους να διαχειρίζομαι το σοβαρό και το απλό στη ζωή μου»

Ματθίλδη Μαγγίρα κατάθλιψη

Τους βρήκες τους τρόπους;
«Βεβαίως. Κατάλαβα ότι ζούμε σε ένα matrix. Ένα ψεύτικο κατασκευασμένο πράγμα, το οποίο μας πνίγει και μας επιβάλλεται. Αυτά που λέγαμε και πριν. Έτσι είδα ότι χάνουμε τις μικρές στιγμές ευτυχίας, που μπορεί να μην είναι καθημερινές, αλλά τις χάνουμε. Πλέον είμαι ήρεμη. Με το που θα κοιτάξω κάποιον ξέρω τι θέλει από μένα, ξέρω τι άνθρωπος είναι – σε ένα μεγάλο ποσοστό, μην είμαι απόλυτη. Δεν αναλώνομαι και δεν ξοδεύομαι»

Έκανες ένα restart στη ζωή σου;
«Ναι, βεβαίως. Έφτασα σε σημείο να μην αντέχω τη μαυρίλα της καθημερινότητας. Μπούχτισα, ρε παιδί μου. Οπότε, πήγα σε ειδικό, μίλησα, δούλεψα με τον εαυτό μου και τα βρήκα. Όπως restart έκανα και πριν από 15 χρόνια, όταν τα παράτησα όλα κι έφυγα για την Αμερική επειδή ερωτεύτηκα. Παντρεύτηκα, έκανα την κόρη μου κι από την υποκριτική και το θέατρο και την τηλεόραση, βρέθηκα να φτιάχνω κάθε μέρα παστίτσιο, μουσακά κι έγινα γυναίκα του σπιτιού. Μία νοικοκυρά. Ήταν ένας ρόλος κι αυτός…»

Ματθίλδη Μαγγίρα: Ακομπλεξάριστη ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ! Αντέχετε να τη δείτε;

ε κάθε της εμφάνιση δεν φοβάται να "τσαλακωθεί" και να χαλάσει την εικόνα της!

Η Ματθίλδη Μαγγίρα είναι ακομπλεξάριστη γι'αυτό και τολμά να κάνει αυτό που πολλές γυναίκες τρέμουν και μόνο να σκεφτούν! Διαβάστε παρακάτω...

Τι είναι αυτό όμως που τόλμησε να κάνει η Ματθίλδη;

Μα φυσικά να ποζάρει στον φωτογραφικό φακός χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Όχι μόνο πόζαρε φορώντας μόνο το τεράστιο της χαμόγελο αλλά "ανέβασε" και τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Η φωτογραφία της δέχθηκε καταιγισμό likes και σχολίων και όλοι οι διαδικτυακοί της φίλοι της τόνισαν πόσο όμορφη είναι χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Εμείς θα συμφωνήσουμε μαζί τους!

Εσάς πως σας φαίνεται;

Δείτε τη φωτογραφία:

Δείτε ακόμ Ουπς! Η αμηχανία της Μαγγίρα όταν την ρώτησαν ποια προτιμάει: Σπυροπούλου ή Αραβανή;