Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αλίκη Βουγιουκλάκη: O άγνωστος τσακωμός που είδε για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας!

Ο χαμός που είχε προκαλέσει η αείμνηστη ηθοποιός στο...

Αλίκη Βουγιουκλάκη: O άγνωστος τσακωμός που είδε για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας!
News 21.03.2019 17:44

Μια αποκάλυψη για τον άγνωστο τσακωμό ανάμεσα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και δασκάλους στο Πήλιο έγινε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Συγκεκριμένα, όταν γυρνούσαν την ταινία «Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά». Διαβάστε παρακάτω...

Μισό αιώνα μετά τα γυρίσματα της ταινίας, ο Κωνσταντίνος Αρκάς, δημοσιογράφος της εκπομπής μίλησε με τους κατοίκους της περιοχής.

«Παίρναμε 35 δραχμές τα παιδιά και 70 οι μεγάλοι. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη αγαπούσε πολύ τα παιδιά, ερχόταν στο σχολείο στα μαθήματά μας μέσα. Είχαμε και προβλήματα με τους δασκάλους, μας έριχναν ξύλο πολύ. Παίζαμε, αργούσαμε… με τον χάρακα! Τα είδε η Αλίκη και τα απαγόρευσε στους δασκάλους, έγινε χαμός!», αποκαλύπτουν οι κάτοικοι της Μακρυνίτσας που τότε ήταν μαθητές.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Τα τελευταία λόγια της αγαπημένης ηθοποιού, λίγο πριν φύγει από την ζωή, συγκλόνισαν!

Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Δεν ξέρω αν μου άρεσε ο εαυτός μου...» Οι ανατριχιαστικές λέξεις πριν αφήσει την τελευταία της πνοή!

Αλίκη Βουγιουκλάκη: "Η μητέρα της ευχόταν να πεθάνει!" - Ανατριχιαστική αποκάλυψη

Μια ανατριχιαστική αποκάλυψη ήρθε από το παρελθόν στο φως της δημοσιότητας για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την δήλωση της μητέρας της!

Σε μια συνέντευξη - ποτά που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Espresso, η Ροζίτα Σώκου κατάφερε να καθηλώσει με τις αποκαλύψεις που έκανε. Διαβάστε παρακάτω...

Αποκάλυψη που ανατριχιάζει για την μητέρα της Αλίκης Βουγιουκλάκη!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα μίλησε χωρίς φόβο και με πολύ πάθος για πρόσωπα που η ίδια γνώριζε καλά, τα οποία για εμάς, τους κοινούς θνητούς, είναι στο απυρόβλητο:

Για την Μελίνα Μερκούρη, που δεν διστάζει να πει ακόμα μια φορά ότι ήταν καλή ως ηθοποιός μόνο στη "Στέλλα", για τον Μιχάλη Κακογιάννη, τον θεωρεί κακό σκηνοθέτη, για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την οποία λάτρεψε στη Φιλουμένα Μαρτουράνο". Εκτός από αυτό έκανε και μια τεράστια αποκάλυψη βόμβα!

"Δεν θα ξεχάσω που έπαιζαν για ώρες ότι εγώ είπα "καλύτερα που πέθανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη" "Αυτή τη φράση λοιπόν δεν την είχα πει εγώ αλλά η μαμά της, η κυρία Έμυ, παρουσία και του Τέλη Ζώτου! Συγκεκριμένα, μας είχε πει "Η κόρη μου θα υπέφερε τόσο πολύ όταν θα έβλεπε το γερασμένο το πρόσωπό της, στον καθρέφτη, που καλύτερα που πέθανε!"

Κι όμως με το κόψε ράψε έμοιαζε ότι το είπα εγώ!

Δείτε περισσότερα νέα για τους Έλληνες star!

Share