Γιώργος Παρτσαλάκης: " Αν βρουν κρυμμένα λεφτά ας με εκτελέσουν!"

Εκτός εαυτού ο ηθοποιός! Αποκλειστικές δηλώσεις για την οικονομική καταστροφή του!

Γιώργος Παρτσαλάκης:

Με αποκλειστικές δηλώσεις στο Youweekly.gr ο Γιώργος Παρτσαλάκης επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ μας για τον θάνατο που τον τσάκισε!

Ο ηθοποιός μας παραχώρησε μια συνέντευξη κατάθεση ψυχής και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικονομική καταστροφή που είχε βιώσει... Διαβάστε παρακάτω...

Με την οικονομική καταστροφή που πάθατε, πήγατε για ένα διάστημα απομόνωσης στο χωριό σας στην Κρήτη. Ξαναγυρίσατε όμως πίσω...

Έκανα κάποιες επιχειρήσεις και έπαθα καταστροφή με αποτέλεσμα τα χρήματα που είχα βγάλει να χαθούν. Λαμόγιο δεν υπήρξα ποτέ ούτε απατεώνας! Αν βρουν κρυμμένα χρήματα ας με εκτελέσουν! Το στραπάτσο που έπαθα εγώ ήταν τόσο δυνατό που έπρεπε να απομονωθώ για να μαζέψω τον εαυτό μου. Έχω το καταφύγιο μου στην Κρήτη, και θα ξαναπάω άμα τύχει και μπορεί να μείνω εκεί για πάντα! Όμως όταν θα νιώσω απόλυτα έτοιμος θα ξαναγυρίσω πάλι εκεί, στην Αθήνα είμαι περαστικός! Μόλις τακτοποιήσω τα παιδιά μου θα αποχωρήσω!

Μίλησε επίσης και για τον θάνατο που τον γονάτισε:

Γιώργος Παρτσαλάκης - αποκλειστικό: "Έφυγε από ανακοπή καρδιάς!"

Γιώργος Παρτσαλάκης: Δείτε για πρώτη φορά τους κούκλους γιους του!

Μπορεί στο Τατουάζ να έχει δυο κόρες και έναν γιο, τον Αλέξανδρο, στην πραγματικότητα όμως έχει δύο γιους, τους οποίους αποκαλεί “τα αστεράκια μου”!

Ο λόγος για τον Γιώργο Παρτσαλάκη, ο οποίος είχε πει σε συνέντευξή του στο Happy Day: «Οι γιοι μου είναι 28 και 18 χρονών. Ο μεγάλος γιος μου, o Mανώλης άνοιξε μπεργκεράδικο. Έχει ένα στο Ίλιον και άνοιξε και ένα στο Αιγάλεω που σημαίνει ότι πάει καλά... Και ο μικρός μου είναι ο Διαμαντής μου, είναι 18 χρονών, τελείωσε το σχολείο και όπως φαίνεται θα ασχοληθεί με την υποκριτική. Θέλει να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο, όχι ως σκηνοθέτης αλλά σαν ηθοποιός...».

«Δεν έχω πει ποτέ όχι στα παιδιά μου, στα όνειρά τους. Είμαι μαζί τους όσο extreme και να ακούγεται, όσο υπερβολικό ενδεχομένως και να ακούγεται. Είμαι πολύ δημοκρατικός... ». Δείτε τους κούκλους γιους του:

Δείτε περισσότερα gossip θέματα με μόνο ένα κλικ