Γάμος - "βόμβα" στην ελληνική showbiz! Γνωστό ζευγάρι ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Χαρμόσυνα τα νέα για το ζευγάρι!

Γάμος -

Γνωστό ζευγάρι ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ο λόγος για τον Μάριο Γεωργιάδη και την αρραβωνιαστικιά του Ρία Τσούµα. Διαβάστε παρακάτω...

Η επιχειρηματίας και ο βουλευτή της Ενωσης Κεντρώων, λίγο μετά τον αρραβώνα τους είναι έτοιμη να κάνουν το μεγάλο βήμα και να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Σύμφωνα με την Realnews παρότι προτεραιότητά του βουλευτή αυτή τη στιγµή είναι ο πολιτικός ρόλος του, αυτό δεν σηµαίνει πως έχει πατήσει «pause» σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή. Ενώ, κάποιοι υποστήριζαν πως ο γάµος µε την αγαπηµένη του θα γίνει µετά τις εκλογές, καλά πληροφορηµένες πηγές αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να παντρευτούν μέσα στο καλοκαίρι.

Ο Μάριος Γεωργιάδης είναι γιος της συζύγου του Βασίλη Λεβέντη, Αναστασίας Μεντεσίδου, από τον πρώτο της γάµο

Μάριο Γεωργιάδη  Ρία Τσούµα παντρεύονται

Ακόμη ένα ζευγάρι ετοιμάζει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Γάμος "βόμβα" στην showbiz! Η θύελλα αντιδράσεων μετά την είδηση πως γνωστό ζευγάρι παντρεύεται!

Γάμος βόμβα στην ελληνική showbiz! Tο αγαπημένο ζευγάρι ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Μέσα στο 2019 σχεδιάζουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και έχουν κάθε χρόνο να χαμογελούν!

Άλλωστε, το ζευγάρι είναι αχώριστο από το 2017 και πλέον σχεδιάζει να επισημοποιήσει τη σχέση του! Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Real Life», είχε ακουστεί και παλαιότερα ότι η Κωνσταντίνα Κομματά και ο Γιώργος Σαμαράς είχαν σκοπό να ενώσουν τις ζωές τους, πλέον όμως δεν πρόκειται απλά για επιθυμία, αλλά για κάτι που αναμένεται να γίνει πράξη σύντομα.

Πώς γνωρίστηκαν

Πριν μερικούς μήνες, μιλώντας στο «Gala» και τη Κλεοπάτρα Πατλάκη, η νεαρή ηθοποιός είχε περιγράψει το παρασκήνιο της γνωριμίας της με τον ποδοσφαιριστή:

Οι δυο τους συναντήθηκαν όταν εκείνη έπαιζε στο θεατρικό Ένα εξοχικό παρακαλώ, εμφανίζονταν στους Συμμαθητές, ενώ παράλληλα συμμετείχε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Τον Γιώργο τον γνώρισα όταν ήρθε στο θέατρο μαζί με κάποιους κοινούς μας φίλους. Την πρώτη φορά δεν συστηθήκαμε, όμως ήρθε και ξαναήρθε. Τελικά, η ουσιαστική μας γνωριμία έγινε στη Θεσσαλονίκη όταν ο φίλος μας, Χρήστος Ανθόπουλος οργάνωσε το Mannequin Challenge στο οποίο συμμετείχαμε και ο Γιώργος κι εγώ».

Η Κωνσταντίνα Κομματά και ο Γιώργος Σαμαράς
Αποκάλυψε μάλιστα και τι την κέρδισε σ΄εκείνον: « Αυτό που με κέρδισε ήταν ο τρόπος που με πλησίασε και ο χαρακτήρας του. Ταιριάζουμε, καθώς είμαστε και οι δυο άνθρωποι χαμηλών τόνων και είτε το πιστεύετε, είτε όχι, δεν έχουμε διαφορές μεταξύ μας. Δεν μαλώνουμε. Μπορεί να έχουμε τις διαφωνίες μας, αλλά και αυτές δεν κρατάνε. Η απόφαση να συγκατοικήσουμε ήρθε γρήγορα. Είναι περίεργο, γιατί ως άνθρωπος είμαι πολύ της σταθερότητας και με τρομάζουν οι μεγάλες αλλαγές. Κι όμως, τα τελευταία χρόνια στη ζωή μου, μόνο μεγάλες αλλαγές γίνονται. Με κυνηγά η βαλίτσα».

Δείτε περισσότερα νέα της showbiz με ένα μόνο κλικ!