Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη απέβαλε τρεις φορές! Κρυμμένη πίσω από ένα μαντήλι πήγε…»

Η δυσάρεστη αποκάλυψη για την αείμνηστη ηθοποιό!

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη απέβαλε τρεις φορές! Κρυμμένη πίσω από ένα μαντήλι πήγε…»
News 22.03.2019 21:00

Μια αποκάλυψη για τις αποβολές της Αλίκης Βουγιουκλάκη, έγινε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η δημοσιογράφος, Κάλλια Καστάνη έκανε ένα βίντεο - αφιέρωμα στην ηθοποιός και τη Τζένη Καρέζη, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην σχεδόν ταυτόχρονη εγκυμοσύνη τους. Διαβάστε παρακάτω...

«Η Βουγιουκλάκη είχε δυσκολευτεί στο να μείνει έγκυος. Απέβαλε τρεις φορές. Από τη μεγάλη της λαχτάρα να γίνει μάνα, το καλοκαίρι του 1968, η εθνική σταρ ταξίδεψε μέχρι την Τήνο, κρυμμένη πίσω από ένα μαντήλι για να μην την αναγνωρίσει ο κόσμος, προσευχόταν 14 ώρες μπροστά στην εικόνα της Μεγαλόχαρης, παρακαλώντας να κρατήσει στην αγκαλιά της ένα μωρό. Την ίδια εποχή ακολουθούσε ειδική θεραπεία γονιμότητας, με έναν από τους καλύτερος γιατρούς της εποχής, τον Νίκο Παπανικολάου. Η χαρούμενη είδηση της εγκυμοσύνης τη βρήκε το φθινόπωρο του 1968 στη Μακρυνίτσα στο Πήλιο, όπου γύριζε τη “Δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά” για τη Φίνος Φιλμ.Αλίκη

Αλίκη Βουγιουκλάκη αποβολές

Βουγιουκλάκη: Αποκάλυψη σοκ! «Ήταν ζαλισμένη από τα λικέρ, είχε ξαπλώσει άσεμνα στο κρεβάτι και....»

Όταν το έμαθε, έκλαψε με λυγμούς. Συνέχισε τα γυρίσματα, αλλά είχε δύσκολη εγκυμοσύνη, κουραζόταν. Στο τέλος έπαθε αιμορραγία και κινδύνεψε πάλι με αποβολή. Ο Φίνος που τη λάτρευε, έστειλε, λένε, την Κάντιλακ του που τα καθίσματά της γίνονταν κρεβάτι, για να ταξιδέψει άνετα η Αλίκη στην Αθήνα. Όταν έφτασε, ο γιατρός της συνέστησε πλήρη ακινησία και πέρασε τους υπόλοιπους μήνες της εγκυμοσύνης της στο κρεβάτι. Μετά από πολλές αγωνίες, κλάματα και προσευχές, στις 4 Ιουνίου 1969 και γύρω στις 4 το απόγευμα ήρθε στον κόσμο ο Γιάννης Παπαμιχαήλ», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ρεπορτάζ.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: O άγνωστος τσακωμός που είδε για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας!

Μια αποκάλυψη για τον άγνωστο τσακωμό ανάμεσα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και δασκάλους στο Πήλιο έγινε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Συγκεκριμένα, όταν γυρνούσαν την ταινία «Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά». Διαβάστε παρακάτω...

Μισό αιώνα μετά τα γυρίσματα της ταινίας, ο Κωνσταντίνος Αρκάς, δημοσιογράφος της εκπομπής μίλησε με τους κατοίκους της περιοχής.

«Παίρναμε 35 δραχμές τα παιδιά και 70 οι μεγάλοι. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη αγαπούσε πολύ τα παιδιά, ερχόταν στο σχολείο στα μαθήματά μας μέσα. Είχαμε και προβλήματα με τους δασκάλους, μας έριχναν ξύλο πολύ. Παίζαμε, αργούσαμε… με τον χάρακα! Τα είδε η Αλίκη και τα απαγόρευσε στους δασκάλους, έγινε χαμός!», αποκαλύπτουν οι κάτοικοι της Μακρυνίτσας που τότε ήταν μαθητές.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε περισσότερα νέα για τους Έλληνες star!

Share