Αναγνωρίζετε την κούκλα ηθοποιό της φωτογραφίας;

Ήταν και είναι πολύ εντυπωσιακή!

Αναγνωρίζετε την κούκλα ηθοποιό της φωτογραφίας;

Η Courtney Cox, είναι μία από τις πιο αγαπημένες και ταλαντούχες ηθοποιούς του Hollywood.

Μέσα από την συμμετοχή της στην σειρά «Φιλαράκια» που γνώρισε μεγάλη επιτυχία έγινε ακόμα πιο διάσημη και ο κόσμος την λάτρεψε – όπως και τους άλλους πρωταγωνιστές της σειράς – για το έξυπνο χιούμορ της και για τον αξιόλογο χαρακτήρα της. Διαβάστε παρακάτω...

Η Courtney αν και δεν τα πηγαίνει ιδιαίτερα καλά με τα social, χθες έκανε μία ανάρτηση στο Instagram και έδειξε στους θαυμαστές της πως ήταν στο παρελθόν. Η μελαχρινή ηθοποιός αν και τα προηγούμενα χρόνια ήθελε να πάει κόντρα στον χρόνο και να δείχνει για πάντα νέα (με την βοήθεια των πλαστικών επεμβάσεων), πλέον δηλώνει μετανιωμένη και προσπαθεί να συμφιλιωθεί με τον χρόνο.

Η Courtney Cox, είναι μία από τις πιο αγαπημένες και ταλαντούχες ηθοποιούς του Hollywood

«Άφησε με μόνη. Φαίνεται πως αυτό ήταν μια καλή ιδέα για εκείνη την εποχή» ήταν το σχόλιο της στην φωτογραφία, που την δείχνει να είναι κρυμμένη πίσω από κάτι φύλλα δέντρων.

Aγγελική Δαλιάνη - Μάνος Παπαγιάννης: Τέλος στο γάμο τους;

Πασίγνωστη ηθοποιός σοκάρει με την αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας! «Ζητούσα από τους γιατρούς να πεθάνω!»

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως στα 24 της έπαθε εγκεφαλικό και ήθελε να πεθάνει!

Είναι πρωταγωνίστρια σε αγαπημένη σειρά που κάνει πάταγο.

Ο λόγος για την Εμίλια Κλαρκ, την πρωταγωνίστρια του Game of Thrones!

 Εμίλια Ίζαμπελ Γιουφίμια Ρόουζ Κλαρκ

Η Νταινέρις Ταργκάριαν, όπως λέγεται στη σειρά, αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως το 2011 και λίγο μετά το τέλος των γυρισμάτων της πρώτης σεζόν είχε πάθει το πρώτο της εγκεφαλικό επεισόδιο!

«Το όνομά μου είναι Εμίλια Ίζαμπελ Γιουφίμια Ρόουζ Κλαρκ. Όμως, δεν μπορούσα να το θυμηθώ. Αντ’ αυτού ακατάληπτες φράσεις έβγαιναν από το στόμα μου», αναφέρει αρχικά η ηθοποιός και συνεχίζει:

«Ήθελα να τελειώνω. Ζήτησα από τους γιατρούς να με αφήσουν να πεθάνω. Η δουλειά μου, το όνειρο της ζωής μου για πάντα, βασίζεται στη γλώσσα, την επικοινωνία. Χωρίς αυτά, θα ήμουν χαμένη. Τη στιγμή που όλα μου τα παιδικά όνειρα φαίνονταν πως έχουν εκπληρωθεί, έχασα σχεδόν το μυαλό μου και τη ζωή μου».

Δύο χρόνια αργότερα οι γιατροί βλέπουν ότι το ανεύρυσμα διπλασιάστηκε σε μέγεθος και πρέπει να χειρουργηθεί. Η επέμβαση δεν είναι επιτυχημένη και χρειάζεται εκτάκτως νέο χειρουργείο, με τρυπανισμό, για να αντιμετωπίσουν την αιμορραγία.

Η «μητέρα των δράκων» αποκαλύπτει μετά: «Η δεύτερη σεζόν ήταν η χειρότερη για εμένα (…). Για να είμαι πολύ ειλικρινής, σκεφτόμουν κάθε λεπτό ότι θα πεθάνω. «Είμαι τόσο ευτυχισμένη που βρίσκομαι εδώ για να δω το τέλος της ιστορίας».

Δείτε περισσότερα θέματα news με ένα κλικ!