Ελένη Μενεγάκη: Βόλτα με τον Ματεό στην Άνδρο!

Η παρουσιάστρια ποζάρει και ο Ματέο την βγάζει φωτογραφίες! Δείτε το στιγμιότυπο

Ελένη Μενεγάκη: Βόλτα με τον Ματεό στην Άνδρο!

Για το τετραήμερο ταξίδεψε στην Άνδρο η Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο και άρχισαν οι βόλτες!

Το ζευγάρι με τα παιδιά του πήγε στο αγαπημένο νησί και μιας και η Ελένη είναι ένας αρκετά ενεργός χρήστης των social media δημοσίευσε τις πρώτες τους φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε την φωτογραφία με τις κόρες της:

Ελένη Μενεγάκη: Στην Άνδρο για το 3μερο! Δείτε πως απολαμβάνει τη θάλασσα με τις κόρες της!

Βέβαια, οι δυο τους βρίσκουν λίγο χρόνο και απομονώνονται σε δικές τους βόλτες χωρίς τα παιδιά για.. να ζουν λίγο τον ερωτά τους!

Το πρωί της Κυριακής, λοιπόν, η παρουσιάστρια και ο αγαπημένος της έκαναν βόλτα στας εξοχάς της Άνδρου και ο Ματέο πήρε θέση φωτογράφου και απαθανάτισε την Ελένη σε ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο:

Η βόλτα της Ελένης Μενεγάκη στην Άνδρο με τον Ματέο

Ελένη Μενεγάκη: Τρελάθηκε η παρουσιάστρια στον ALPHA tv!

Καλά...όχι μόνο η Ελένη Μενεγάκη θα τρελαινόταν ε στην τηλεόραση του Αlpha TV Αλλά και οποιαδήποτε άλλη παρουσιάστρια.

Πάντως για να μη σας κρατάμε σε αγωνία η Ελένη Μενεγάκη εχθές τρελάθηκε με τα νούμερα της τηλεθέασης που έκανε εκπομπή της.

Η λαμπερή παρουσιάστρια έσπασε άλλο ένα ρεκόρ η εκπομπή της στα τέταρτα έφτασε μέχρι την 25,9. Στο δυναμικό κοινό ο μέσος όρος της ήταν 20,8 και προσέξτε τα νούμερα της παρουσιάστριας για την εκπομπή «Ελένη»

Ξεκινάει με 17,8 κάνει 20,7 ανεβαίνει εικοσιτέσσερα, τρία ξανά ανεβαίνει 25,3 ξανά ανεβαίνει 25,9 και κάνει 20,7 16,2 15,7 για εμάς στο Youweekly.gr Παρακολουθούμε τα νούμερα σας ενημερώνουμε ότι πρόκειται για νούμερα ρεκόρ. Και είναι δεδομένο πως ήταν η Ελένη έπαιρνε καλύτερο lead in Ξεπερνούσε το 30%!

Δείτε περισσότερα gossip θέματα στο Youweekly.gr