OPEN: Τραβάνε τα μαλλιά τους!

Τι συμβαίνει στο κανάλι;

OPEN: Τραβάνε τα μαλλιά τους!

Εδώ που τα λέμε όποιος κι αν είχε επενδύσει αυτά τα ποσά σε τόσο σημαντικά ονόματα στο κανάλι του OPEN και έβλεπε αυτά τα σημερινά νούμερα σίγουρα θα τράβαγε τα μαλλιά του!

Προσέξτε τι συμβαίνει στο κανάλι του Σαββιδη! Διαβάστε παρακάτω...
Το πρωί ξεκινάει η Φαίη Μαυραγάνη με το “Τώρα ότι συμβαίνει” και κάνει το φοβερό νούμερο 15,4 στο δυναμικό κοινό. Η κοπέλα έχει αποδειχτεί λύρα 100 για το κανάλι!

Παίρνει τη σκυτάλη το «Έλα χαμογέλα» με την Σίσσυ Χρηστίδου και κάνει το αξιόλογο στο δυναμικό κοινό 10,2! Όλα αυτά μέχρι τη μία το μεσημέρι από εκεί και μετά αρχίζει το χάος.

Έχουμε το "Open Sport" που κάνει ένα συμπαθητικό 7,7%, δηλαδή στο όριο του καναλιού για το μέσο όρο.

Και μετά ξεκινάει ο χαμός ειδήσεις Open news 4,5%, "''Ολα λάθος" η εκπομπή του Κωστόπουλου ξεσκίζει το πρόγραμμα με 5,1%!

Αληθινή καταστροφή για μία εκπομπή που ξεκινάει 2.30 το μεσημέρι και τελειώνει 5.30 το απόγευμα.

Μετά έχουμε το "Revenge body" με την Ιωάννα Λιλή κάνει 5,3%, άλλο ένα καταστροφικό νούμερο, μετά έχουμε το δελτίο το απογευματινό που κάνει 5,8, έπειτα ξεκινά η ταξιδιωτική εκπομπή "Passenger" που κάνει 4,7 με τον Μάριο Πριάμο τον παίκτη του Survivor. Aμέσως μετά έχουμε το "Pre game" με 5,3!

Το κανάλι του Open εχθές σώθηκε με τον αγώνα Λιχνεστάιν - Ελλάδα που έκανε 19,1% και ανέβασε το συνολικό μέσο ρόλου του καναλιού στο δυναμικό κοινό.
Στο κανάλι φυσικά στα διευθυντικά στελέχη επικρατεί απογοήτευση καθώς έχουν επενδύσει και στον Πέτρο Κωστόπουλο, που φαίνεται να μην τραβάει, αλλά και στην Ιωάννα Λιλή.

Λέτε να έχουμε εξελίξεις;

Λάκης Λαζόπουλος: Πόσα λεφτά παίρνει από το Open;

OPEN: "Εγκεφαλικό" ο Πέτρος Κωστόπουλος!

Πάγωσαν στο κανάλι!

Είναι αλήθεια ότι μόλις πάρει στα χέρια του ο Πέτρος Κωστόπουλος τα χθεσινά νούμερα που έκανε η εκπομπή του στο OPEN το «Όλα λάθος» ένα ψιλό εγκεφαλικό θα το πάθει!

Βλέπεις εχθές που βγήκε στην Σίσση Χριστίδου στο «Έλα χαμόγελα» υποστήριξε ο κακομοίρης ότι την περασμένη εβδομάδα που έκανε νούμερα... «Αλασκας» του έφταιγε ότι δεν έπαιξε τρέιλερ της εκπομπής το κανάλι! Πάμε λοιπόν να δούμε σήμερα που το Open σκίστηκε να κάνει διαφήμιση στον Κωστόπουλο πως τα πήγε εχθές στην εκπομπή του.

6,0 7,9 ξεκίνησε καλά αλλά μετά το χάος...4,8 4,3 3,9 5,2 6,6 6,4 5,5 5,7 4,0 2,2 2,5 2,5 3,9 4,3 τελευταίο νούμερο 6.30

Πέτρο... Χέστα και άστα, που λέει και η διαφήμιση στα jumbo! Με τέτοια νούμερα ούτε την βάση του καναλιού δεν πιάνεις που είναι το 7,1 μ.0.

Βέβαια, φάνηκε κι από την αρχή το πράγμα πως θα τσουλήσει...

Δείτε περισσότερα θέματα news με ένα κλικ!

TAGS