Ευχάριστες στιγμές για την Ντορέττα Παπαδημητρίου! Η ανακοίνωση και η τρυφερή φωτογραφία!

"Γρήγορα περνάει ο χρόνος και..." - Συγκίνηση στην οικογένειά της!

Ευχάριστες στιγμές για την Ντορέττα Παπαδημητρίου! Η ανακοίνωση και η τρυφερή φωτογραφία!

Ευχάριστε στιγμές έζησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου και το αποκάλυψε μια μια τρυφερή φωτογραφία και ανακοίνωση στα social media!

Χθες, ο μικρότερος γιος της Ντορέττας Παπαδημητρίου, από τον γάμο της με τον Κώστα Πηλιάκη, συμπλήρωσε τα 13 του χρόνια. Τόσο ο Διονύσης όσο και ο Φίλιππος αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα της ηθοποιού, αφού τους έχει τεράστια αδυναμία. Διαβάστε παρακάτω...

Η αλήθεια είναι ότι η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει αποφασίσει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα φλας των φωτογράφων τα πρόσωπα των παιδιών της, καθώς θέλει να τα προστατέψει.Το απόγευμα του Σαββάτου, η Ντορέττα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον Φίλιππο, γράφοντας:

«Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος. Πότε ήσουν αυτό το πανέμορφο μωράκι που σαν σήμερα ήρθε στην ζωή μου και πότε πέρασαν 13 χρόνια! Κοιτάω την φωτογραφία αυτή, που πια είσαι ένα αντράκι και ευγνωμονώ την ζωή! Να τα εκατοστήσεις πρίγκηπα μου. Να είσαι πάντα γερός και χαρούμενος! Σε λατρεύω».

Ευχάριστε στιγμές για την Ντορέττα Παπαδημητρίου

Έχει σχέση με τον Αγγελόπουλο τελικά;

Προδόθηκαν Ντάνος - Ντορέττα! Η δημόσια εμφάνιση που επιβεβαίωσε ότι είναι ζευγάρι!

Πένθος για τη Ντορέττα Παπαδημητρίου! «Σήκω γίγαντα....»

Ιδιαίτερα δύσκολη είναι η σημερινή ημέρα για την Ντορέττα Παπαδημητρίου.


Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, σήμερα συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από την ημέρα που έφυγε από την ζωή ο πολυαγαπημένος της πατέρας.

Η ίδια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μία φωτογραφία και έγραψε:
«4 χρόνια dad.. Σαν χθες θυμάμαι εκείνο το τηλεφώνημα μέσα στην νύχτα.. 4 χρόνια που δεν περνάει μέρα που να μην σε σκεφτώ .Που στις χαρές μου ,σε νιώθω δίπλα μου να χαίρεσαι μαζί μου και στα σκοτεινά μου,ακούω εκείνο το «σήκω γίγαντα» που μου έλεγες πάντα στα δύσκολα και κάπως έτσι μου έμαθες να μην τα παρατάω ποτέ. Σ´αγαπάω dad. Είτε βραδιάζει είτε φέγγει,μένει λευκό το γιασεμί ..» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Δείτε περισσότερα gossip θέματα στο Youweekly.gr