Δύσκολες ώρες για τον Μιχάλη Ζαμπίδη!

Τι συνέβη;

Δύσκολες ώρες για τον Μιχάλη Ζαμπίδη!

Δύσκολες ώρες περνάει ο μποξέρ, Μιχάλης Ζαμπίδης!

Μετά από τρεισήμισι χρόνια αποχής, η επιστροφή του Iron Mike στο ρινγκ ήταν συγκλονιστική. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης, έπαιξε μπροστά στους ομογενείς της Στουτγκάρδημε αντίπαλο τον Αντόνιο Γκόμεθ όπου και τον νίκησε με ομόφωνη απόφαση! Βέβαια, τη νίκη του την κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακή το γεγονός ότι αγωνίστηκε σοβαρά τραυματισμένος, αφού του είχε κοπεί ο δικέφαλος, επί δύο γύρους!

Έτσι ο Ζαμπίδης φόρεσε στη μέση του τη ζώνη του παγκόσμιου πρωταθλητή για τη διοργάνωση Breakout!

Μιχάλης Ζαμπίδης: Του ρουφηχτά φιλιά και οι αγκαλιές με την σύντροφό του στο αεροδρόμιο μετά την αποχώρησή του από το Nomads! (Photos)

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά την αποχώρηση του από το Nomads. Άφησε πίσω του τις Φιλιππίνες και τη μοναδική εμπειρία που έζησε και γύρισε στην χώρα μας.

Το πρωί του Σαββάτου έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου τον περίμενε μια έκπληξη. Πέρα από τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί, τον περίμεναν και τρία ξεχωριστά άτομα στη ζωή του. διαβάστε παρακάτω...

Οι γονείς του Μιχάλη τον περίμεναν με μεγάλη συγκίνηση γι΄αυτό μόλις τον αντίκρισαν έτρεξαν να τον φιλήσουν. Φυσικά, εκεί ήταν και η σύντροφος του, Τόνια Φουσέκη η οποία έπεσε στην αγκαλιά του!











Διαβάστε περισσότερα θέματα gossip στο Youweekly.gr