Δούκισσα Νομικού: Οικογενειακή εξόρμηση στην εξοχή!

Η Δούκισσα χάρηκε τον ήλιο με την οικογένειά της!

Δούκισσα Νομικού: Οικογενειακή εξόρμηση στην εξοχή!

Μία φωτογραφία από την εξοχή και τις στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά της ανέβασε η Δούκισσα Νομικού στο instagram.

Όμορφες ηλιόλουστες εικόνες σε ένα υπέροχο μέρος. Διαβάστε παρακάτω...

Η Δούκισσα Νομικού είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του Δημήτρη Θεοδωρίδη και του μικρού Σάββα, περνώντας υπέροχες στιγμές στην εξοχή όπως μας ενημέρωσε με τη φωτογραφία που ανέβασε στα social media.

Μάλιστα έγραψε: «You are my sunshine, my only sunshine! Εξαιρετικά αφιερωμένο… Εσείς που είστε, τι κάνετε σήμερα;».

Στην εξοχή η Δούκισσα!

Δείτε το εντυπωσιακό φόρεμα της Δούκισσας που μάγεψε! Διαβάστε εδώ:

Δούκισσα Νομικού: Το εντυπωσιακό midi φόρεμα που έκλεψε τις εντυπώσεις σε δημόσια έξοδο!

ANT1: Γιατί απασφάλισε η Δούκισσα; Όλο το παρασκήνιο!

Καζάνι που βράζει είναι ο ΑΝΤ1, με το κανάλι να προσπαθεί να διαχειριστεί το απίστευτο άδειασμα της Δούκισσας Νομικού!

Η παρουσιάστρια, βρέθηκε καλεσμένη σε εκδήλωση χτες το βράδυ, και ρωτήθηκε για το Πρωινό στον ΑΝΤ1 και τα σενάρια που είχαν ακουστεί ότι θα είναι μαζί με την Φαίη Σκορδά!

«Με έχετε χάσει, θα επανέλθω. Έχω κάποια σχέδια, αλλά θα σας τα ανακοινώσω πολύ σύντομα. Το συμβόλαιό μου με τον ΑΝΤ1 είναι σε ισχύ προς το παρόν. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είμαι στον ΑΝΤ1», δήλωσε η Δούκισσα Νομικού στους δημοσιογράφους το βράδυ της Τετάρτης.

Στη συνέχεια, όμως, ρωτήθηκε για το Πρωινό και της γύρισε το μάτι!

Δημοσιογράφος: -Ισχύει ότι ήθελες να παρουσιάσεις το Πρωινό του ΑΝΤ1; Γιατί ακούστηκε και αυτό…
Δούκισσα Νομικού: -Από ποιον ακούστηκε;

Δημ.-Ακούστηκε ότι αντί για το Σαββατοκύριακο που θέλεις να το περνάς με την οικογένειά σου, ήθελες να είσαι στο Πρωινό και να είναι αυτή η εκπομπή.

Δ. Νομικού:-Αυτές οι φήμες δεν ξέρω πώς και γιατί έχουν ξεκινήσει. καλύτερα να ρωτήσετε αυτούς που τις ξεκινούν! Δείτε το σχετικό βίντεο:


Εμείς φυσικά, στο Youweekly.gr και το Vanda's blog έχουμε όλο το παρασκήνιο! Η Δούκισσα, δεν κάνει τίποτα τυχαία καθώς εκτός από πανέμορφη, που είναι το οφθαλμοφανές, είναι και πολύ έξυπνη! Το timing λοιπόν, που επέλεξε να σχολιάσει τα όσα είχαν ακουστεί είναι ένα πολύ κομβικό σημείο!

To συμβόλαιο της παρουσιάστριας με τον ΑΝΤ1 λήγει, και η Δούκισσα θέλησε να στείλει τα μηνύματά της στους υπεύθυνους! Η Δούκισσα, έχει ξεκαθαρίσει στο κανάλι ότι το Πρωινό ή γενικά μια πρωινή εκπομπή είναι το μόνο concept που την ενδιαφέρει! Από την άλλη, η Φαίη Σκορδά είναι ξεκάθαρα... λίρα 100 και ο ΑΝΤ1 δεν πρόκειται να την αφήσει να φύγει για κανένα απολύτως λόγο! Εξάλλου, μην ξεχνάμε ότι τα προγράμματα που παρουσίασε δεν είχαν και την μεγαλύτερη απήχηση στο κοινό, που είναι και ο απόλυτος κριτής!

Επομένως, ο ΑΝΤ1 από τη μεριά του σκέφτηκε ότι καλύτερα να φύγει από το κανάλι η Δούκισσα, παρά η Φαίη... αλλά και η Νομικού θέλησε να στείλει το μήνυμά της ότι αν δεν της δώσουν αυτό που θέλει, θα πάει σε άλλη πορτοκαλιά να πάρει τα πορτοκάλια της! Ε ρε γλέντια....

Δείτε περισσότερα gossip θέματα στο Υοuweekly.gr