Πέτρος Κωστόπουλος: Πολύ άσχημα τα νέα για τον παρουσιαστή!

Το ραβασάκι στο OPEN που προκάλεσε μεγάλο χαμό!

Πέτρος Κωστόπουλος: Πολύ άσχημα τα νέα για τον παρουσιαστή!

Πολύ άσχημα τα πράγματα θα λέγαμε για τον Πέτρο Κωστόπουλο!

Είναι ξεκάθαρο ότι ο παρουσιαστής στην τηλεόραση του Open, προφανώς, τα κάνει όλα λάθος για να τον περνάει ο κόσμος τέτοια πίκρα καθημερινά. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα στην τηλεθέαση στην ηλικία 15-44 που πρώτο το Youweekly.gr σας φέρνει το «Όλα λάθος» έκανε 2.30 που ξεκινάει η εκπομπή κάνει 4,6 5,1 3,8 2,4 το χαμηλότερο νούμερο του καναλιού 3,4 4,8 5,6 5,0 5,4 4,7 3,9 3,4 3,8 4,0!
Με αλλά λόγια ο Κωστόπουλος παίζει με φουλ του 3 και του 4...

Δίπλα στον ανταγωνισμό Ναταλία Γερμανού με το «καλύτερα δεν γίνεται» κάνει 15,7 14,2 10 9,2 18,3 19,0 16,9 17,8 18,2 19,7 17,9 14,7 15,4 16,8 19,8!

Open: Πάγωσαν στον σταθμό με τον Λάκη Λαζόπουλο!

OPEN: «Εγκεφαλικό» ο Κωστόπουλος στο κανάλι!

Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε ο Πέτρος Κωστόπουλος, μόλις πήρε στα χέρια του τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής του στο Open!

Αν και στην πρεμιέρα του το Σάββατο, τα πήγε κάπως χλιαρά, χτες ήρθε η απόλυτη καταστροφή!

Ξεκινάει με 4,7, τσιμπάει λίγο στο 7,5 , 7,1 και εκεί ξεκινάει ξανά η πτώση! 5,4 ,4,0 παίρνει μια ανάσα στο 6,2, 7,3, 6,2, 5,9, 6,2 και ξεκινάει η βουτιά θανάτου! 4,7, 4,4, 3,1 , 2,8 και.... καληνύχτα σας! Σύνολο δηλαδή κλείνει με 5,3 και παθαίνει σοκ! Οι δυνατότητες του Πέτρου ξεκάθαρα δεν είναι για αυτά τα νούμερα και αν συνεχίσει έτσι, δεν τον βλέπουμε για πολύ στο Open! Eξάλλου, εμείς σας τα είχαμε γράψει....

«Όλα λάθος» στην πρεμιέρα του Πέτρου Κωστόπουλου! Οι γλάστρες και η μεγάλη απογοήτευση!

Από που να πρωτοξεκινήσω, δεν ξέρω!

Τι το ήθελα κι εγώ να γυρίσω κανάλι και να βάλω OPEN μέρα μεσημέρι; Μεταξύ μας, είχα ξεχάσει πως είχε πρεμιέρα ο Κωστόπουλος αλλά αφού έπεσα πάνω λέω ας το δω.

ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Ένα μεγάλο όχι! Τι; Ελευθερία λόγου δεν έχουμε; Εγώ την γνώμη μου θα την πω... Ένα μεγάλο όχι που λέτε, λοιπόν. Έξω από τα νερά του, αφού και ο ίδιος έχει συνηθίσει - όπως είπε - να λέει καληνύχτα, εγώ θα πρότεινα να πει αντίο στην μεσημεριανή ζώνη και να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις του, μακριά από τους δέκτες να 'ναι και να 'ναι καλά!

Δεν κάνουμε όλοι για όλα και οι παμπάλαιες συνταγές δεν πετυχαίνουν κάθε φορά. Μήπως το ΟPEN πρέπει να επενδύσει σε ένα νέο και φρέσκο πρόσωπο σε αυτή τη ζώνη τελοσπάντων;

Ο Πέτρος Κωστόπουλος στην πρεμιέρα του Όλα Λάθος


ΜΑΝΤΩ ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΥ: #ΝΟΤ! Το χιούμορ δεν το έχουν πολλοί και δεν είναι κακό, τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή... Αυτογνωσία, όμως, θα έπρεπε να υπάρχει...Αυτό θα πω μόνο και θα περάσω στην αγαπημένη....

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Ιωάνα Τούνη στην πρεμιέρα του Όλα Λάθος


J.TOUNI: Η προσωπικότητα αυτή που ήρθε ουρανοκατέβατη από τον περσινό κύκλο του My style rocks (το χρωστάμε ένα ευχαριστώ στον ΣΚΑΙ γι' αυτήν την ανακάλυψη) αποφάσισε να «χτυπήσει» -αλύπητα- και τον χώρο της παρουσίασης. Την συγκεκριμένη την συμπαθώ, είναι τυπάρα με χαρακτήρα σούπερ αλλά δεν μπορώ να μην πω και την αλήθεια! Την έβαλαν την κοπέλα για ένα μισάωρο να παρουσιάζει κρέμες! Συγγνώμη, αλλά αυτό το κάνει ήδη και με λιγότερο άγχος από το σπίτι της και από το αγαπημένο της Instagram account|!
Δεν χρειαζόταν να κατεβάσουν την κοπέλα από την Θεσσαλονίκη για αυτό! Ας την ξαναγυρίσουν πίσω λοιπόν...

Διαβάστε περισσότερα θέματα τηλεθέασης στο Youweekly.gr