Δέσποινα Βανδή: Στα "πατώματα" η τραγουδίστρια!

Τι συνέβη;

Δέσποινα Βανδή: Στα

Η Δέσποινα Βανδή, η πανέμορφη τραγουδίστρια, προσπαθεί στην τηλεόραση του Open αλλά για κάποιους λόγους δεν της βγαίνει και... έπεσε στα πατώματα!

Εχθές είχε πραγματικά μια πάρα πολύ καλή εκπομπή στα Χανιά με το my Greece αλλά και πάλι το τηλεοπτικό κοινό δεν την τίμησε όπως θα έπρεπε! Διαβάστε παρακάτω...

Το my Greece λοιπόν που ξεκινάει στις οχτώ το βράδυ δηλαδή στο prime time του OPEN στο κοινο 15-44 κάνει 6,2 5,9 7,8 7,9

Δέσποινα Βανδή: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η τραγουδίστρια!

Βέβαια να σημειώσουμε εδώ ότι η Δέσποινα Βανδή παίρνει από το προγραμμα που της δίνει lead in μόλις 3,9!
Με βάση αυτό μπορούμε να πούμε ότι σχεδόν διπλασιάζει τα νούμερα του καναλιού!

Open: Γιατί απέτυχε η Βανδή στο “My Greece”!

Εχθές Κυριακή στην τηλεόραση του Open, είχαμε την περίφημη πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή με την ταξιδιωτική εκπομπή my Greece!

Ομολογουμένως η τραγουδίστρια αλλά και το κανάλι περίμεναν κάποια νούμερα καλύτερα νούμερα στην τηλεθέαση!

Η Δέσποινα Βανδή λοιπόν κατάφερε να κάνει νούμερα στο γενικό σύνολο λίγο πιο κάτω από τον μέσο όρο του open! Είναι δικαιολογημένα; Είναι εντελώς αδικαιολόγητα για το όνομα της συγκεκριμένης παρουσιάστριας αλλά και για την επένδυση κόστους του καναλιού!

Το 7,1 στο γενικό σύνολο είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα μειωθεί στην δεύτερη εκπομπή!

Την πήγε λοιπόν στραβά στην ταξιδιωτική εκπομπή της δημοφιλούς τραγουδίστριας και δεν κατάφερε να πιάσει το επιθυμητό αποτέλεσμα;

Ξεκινάμε από τα απλά για να πάμε στα πιο σύνθετα! Πρώτα απ’ όλα το όνομα. Το my Greece είναι ένα όνομα εκπομπής, το οποίο σίγουρα δεν είναι πιασάρικο! Ασχολείσαι με μία ταξίδι εκπομπή που αφορά στην Ελλάδα, αλλά το όνομα δεν είναι ελληνικό! Αυτό και από μόνο του είναι ένα τεράστιο μειονέκτημα. Η εκπομπή ως σκηνική παρουσία και σκηνοθετική είναι άψογη όμως λείπει το νεύρο και η ένταση στο μοντάζ!


Επίσης η εκπομπή φάνηκε να μην έχει αρχή μέση και τέλος! Σίγουρα το σενάριο υστερούσε.
Αυτά όλα είναι ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Το μεγάλο πρόβλημα όμως της Δέσποινας Βανδή και της εκπομπής της δεν είναι αυτό. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι το συγκεκριμένο κόνσεπτ δεν ακουμπά στην ψυχή του τηλεθεατή. Η Δέσποινα Βανδή, προφανώς μαζί με το Βαγγέλη Δρίσκα, έφτιαξαν μια εκπομπή που άρεσε στους ίδιους αυτή ήταν και η παγίδα!


Το σημαντικό σε τέτοιες εκπομπές είναι να σκέφτεσαι όπως θα σκεφτόταν και ένας τηλεθεατής που ενδεχομένως θα ήθελε να επισκεφθεί το συγκεκριμένο μέρος. Δεν έχει απολύτως καμία αξία τι μας αρέσει εμάς ως παρουσιαστές, σημασία έχει να μπούμε στο μυαλό και την ψυχή του τηλεθεατή, κάτι που τουλάχιστον στην πρώτη εκπομπή η Δέσποινα Βανδή δεν το πέτυχε.

Όσο και να είμαστε καλοί στην κουζίνα μας όσο καλοί και να είμαστε στο σαλόνι του σπιτιού μας, όταν περιγράφουμε ταξίδια είναι εντελώς διαφορετικό όταν το κάνουμε στην τηλεόραση για τους τηλεθεατές!

Εκεί σκεφτόμαστε για τον άνθρωπο που θα μας παρακολουθήσει, τα θέλω μας έρχονται δεύτερα. Αν αυτό δεν το συνειδητοποιήσει η Δέσποινα Βανδή το my Greece θα είναι άλλο ένα αποτυχημένο πρόγραμμα!

Διαβάστε περισσότερα θέματα τηλεθέασης στο Youweekly.gr