Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αγνώριστη και χωρίς μακιγιάζ στη Μύκονο!

Τρομερή αλλαγή!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αγνώριστη και χωρίς μακιγιάζ στη Μύκονο!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε στη Μύκονο για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου και ήταν πραγματικά αγνώριστη!

Το μοντέλο και κριτής του GNTM δεν ήταν μακιγιαρισμένη και προκάλεσε αίσθηση. Διαβάστε παρακάτω...

Η κάμερα του Mykonos Live TV τη «συνέλαβε» στο παλιό λιμάνι της Μυκόνου να απολαμβάνει τη βόλτα της μαζί με τη φίλη της Elmira Beggati.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν ντυμένη απλά και δεν ήταν βαμμένη.

Δείτε το βίντεο:

Την Κυριακή (24/3), είχατε διαβάσει το θέμα που αφορούσε την ερωτευμένη Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Δείτε εδώ:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Στη Μύκονο και... ερωτευμένη!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σοκαρισμένη! Το περιστατικό που συνέβη στην πτήση της για Νέα Υόρκη!

Τους τελευταίος μήνες το όνομά της έγινε talk of the town, αφού ξεχώρισε και κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις μέσα από τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του "GNTM".

Ο λόγος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία ετοιμάζεται πυρετωδώς για την παρουσίαση του Madwalk 2019 αλλά δεν σταματά να χαμογελά πλατιά για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή της.

Το γνωστό μοντέλο μετρά δέκα χρόνια καριέρας στο modeling, δέκα χρόνια γεμάτα φωτογραφήσεις, catwalks και συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους του πλανήτη.

Η Ηλιάνα έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Gala» και μίλησε για την προσωπική της ζωή, τα χρόνια στην Νέα Υόρκη αλλά και την απρόσμενη πρόταση που δέχτηκε για την παρουσίαση του Madwalk.

Το τηλέφωνο χτυπά ακατάπαυστα. Εκείνη κάνει check-in στο αεροδρόμιο και αδυνατεί να απαντήσει. Οι κλήσεις σταματούν όταν λαμβάνει ένα γραπτό μήνυμα που την αναγκάζει να απαντήσει στην κλήση. Στην άλλη άκρη της γραμμής, η μάνατζερ της Έλενα Χριστοπούλου την ενημερώνει ότι φέτος θα είναι το πρόσωπο που θα παρουσιάσει το Madwalk. Την αρχική της έκπληξη ακολουθεί η αμηχανία.»Η πρόταση με έπιασε εξαπίνης, δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Η υπάλληλος της αεροπορικής εταιρείας με ρωτούσε αν επιθυμώ διάδρομο ή παράθυρο και εγώ για λίγα δευτερόλεπτα δεν επικοινωνούσα. Την ημέρα εκείνη έφυγα για την Νέα Υόρκη. Θυμάμαι ότι είχα εκπλαγεί και καθ’όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σκεφτόμουν τη συγκεκριμένη πρόταση».

Δείτε περισσότερα news θέματα με ένα κλικ!