Γιώργος Αγγελόπουλος: Η φωτογραφία με το «σαγαπώ» που ανέβασε στο instagram!

Ήταν έκπληξη!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η φωτογραφία με το «σαγαπώ» που ανέβασε στο instagram!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε μία τρυφερή ανάρτηση στο instagram που δεν περίμενε κανείς από τον πρώην παίκτη του survivor.

Ο Ντάνος έστειλε το πιο γλυκό μήνυμα! Διαβάστε παρακάτω...

«Η ζωή μας δίνει πάντα λόγους να συνεχίζουμε. Τα λόγια δεν χωρούν την αγάπη που έχω γι’ αυτό το μικρό, τον ανηψιό μου! Εύχομαι ο Παναγιώτης μας η Ελένη μας και όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι πάντα ευλογημένα Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας», ήταν το μήνυμα του Γιώργου Αγγελόπουλου ανεβάζοντας και τη ζωγραφιά που του είχε κάνει ο ανηψιός του.

Σαγαπώ Ντάνου

Πανικός για τον Ντάνο στο Πάντειο! Δείτε εδώ:

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ποδοπατήθηκαν για να ακούσουν την ομιλία του στο Πάντειο Πανεπιστήμιο!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Έχει κάνει σ3ξ σε δημόσιο χώρο! Αδιάψευστες αποδείξεις!

Αποκαλύψεις βόμβα για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το σεξ σε δημόσιο χώρο έρχονται στο φως της δημοσιότητας!

Ο νικητής του Survivor βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Λούης Night Show», που θα προβληθεί από Κύπρια κανάλια και αποκάλυψε πιπεράτες λεπτομέρειες για την ζωή του πριν το παιχνίδι και πριν γίνει διάσημος!

Ο Ντάνος, σε ερώτηση του Λούη για τις ερωτικές σκηνές στο Τατουάζ, απάντησε ότι είναι λίγο άβολες αλλά λειτουργεί επαγγελματικά και με τις σκηνοθετικές οδηγίες, αφού δεν είναι αληθινές.

Ωστόσο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι έχει κάνει σεξ με την παρουσία και άλλων ατόμων γύρω του, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο και για την παρουσία καμερών ενώ έκανε έρωτα!

Δείτε το παρακάτω σχετικό απόσπασμα στο οποίο τα λέει όλα: