Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ο Λευτέρης Πετρούνιας συγκλονίζει: «Ψάχναμε με τη Βασούλα όλο το σπίτι να βρούμε λίγα ευρώ...»

Κατάθεση ψυχής!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας συγκλονίζει: «Ψάχναμε με τη Βασούλα όλο το σπίτι να βρούμε λίγα ευρώ...»
News 25.03.2019 20:20

Για την οικογένειά του και τη σύντροφό του Βασιλική Μιλλούση μίλησε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Ο Ολυμπιονίκης συγκλόνισε με την αποκάλυψή του. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε στο «Κ» της Καθημερινής για την οικογένεια και τους καλούς του φίλους, λέγοντας: «Πριν μάθω να διαβάζω, βλέπαμε με τον αδερφό μου ξένες ταινίες, κοινωνικές, ακόμα και πολιτικές. Η μαμά μας διάβαζε τους υπότιτλους. Κι όταν η ταινία τελείωνε, μας ρωτούσε: "Τι καταλάβατε από όσα είδατε;". Ο πατέρας μου ήταν πρόεδρος στο συνδικαλιστικό όργανο των εκτελωνιστών και κάναμε άπειρες πολιτικές συζητήσεις. Έτσι μεγάλωσα. Περιβάλλομαι από καλούς φίλους: είμαστε από πέντε ετών μαζί, κοντεύουμε τα τριάντα και η σχέση μας παραμένει δυνατή».

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αναφέρθηκε και στην αγαπημένη του Βασιλική Μιλλούση, αποκαλύπτοντας άγνωστες στιγμές της ζωής τους: «Eχω την τύχη να βρίσκεται στο πλευρό μου η Βασιλική Μιλλούση. Από το 2014, είναι βράχος δίπλα μου. Θυμάμαι να ψάχνουμε, η Βασούλα κι εγώ, όλο το σπίτι, μήπως βρούμε λίγα ευρώ για να παραγγείλουμε σουβλάκια. Με τέτοια οικογένεια, με τέτοια σύντροφο, με τέτοιους φίλους και με τους πολύτιμους συνεργάτες μου από την Progame, πόσο πιο ασφαλές έδαφος θα μπορούσα να βρω; Όλοι μου δίνουν δύναμη, αλλά ταυτόχρονα με προσγειώνουν. Δεν προλαβαίνω καν να σκεφτώ να καβαλήσω το καλάμι. Θα μου έρθει αμέσως η σφαλιάρα».

Είχε περάσει ξανά δύσκολες ώρες ο Ολυμπιονίκης. Διαβάστε εδώ:

Λευτέρης Πετρούνιας: Η αποκάλυψη για τις δύσκολες ώρες που πέρασε! - «Φτάσαμε στο σημείο να...»

Λευτέρης Πετρούνιας: Μιλάει για πρώτη φορά για την σχέση του με την Βασιλική Μιλλούση και την συγκατοίκηση!

Μια πολύ όμορφη σχέση έχει δημιουργήσει ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση!

Πολλά δημοσιεύματα έκαναν λόγο ότι το ζευγάρι μένει πλέον κάτω από την ίδια στέγη, ενώ ο Ολυμπιονίκης κρατάει πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, προστατεύοντας την σχέση του από τα φώτα της δημοσιότητας!

Η κάμερα της εκπομπής Πρω1νό και η Μαίρη Αρώνη τον συνάντησε σε κοινωνική εκδήλωση, ενώ τον ρώτησε για την συγκατοίκηση με την βασιλική και το επόμενο αυτό βήμα στην σχέση τους, με εκείνον να απαντάει:

«Αφού τα δημοσιεύματα ξέρουν καλύτερα την προσωπική μου ζωή, θα αφήσω τα δημοσιεύματα να μιλήσουν.»

Όσο για το αν είναι καλά στην προσωπική του ζωή;

«Σίγουρα είμαι καλά στην προσωπική μου, αλλά γενικότερα δεν μου αρέσει να προκαλώ, ούτε να προκαλώ τα σχόλια του κόσμου για την προσωπική μου ζωή....είναι κάτι που δεν μπορώ να το αλλάξω, ούτε με ενοχλεί ούτε προσπαθώ να το επιδιώξω...», είπε μεταξύ των άλλων ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Δείτε περισσότερα θέματα gossip στο Youweekly.gr

Share