Ελένη Χατζίδου: Ξεκίνησαν οι πρώτες λιγούρες! Τι «κατασπάραξε» στο πλευρό του Ετεοκλή;

Oι... λαχταριστές φωτογραφίες!

Ελένη Χατζίδου: Ξεκίνησαν οι πρώτες λιγούρες! Τι «κατασπάραξε» στο πλευρό του Ετεοκλή;

Η Ελένη Χατζίδου είχε τις πρώτες της λιγούρες και μαζί με τον Ετεοκλή Παύλου του έδωσαν και κατάλαβε!

Οι φωτογραφίες το μαρτυρούν. Διαβάστε παρακάτω...

Οικογενειακό τραπέζι για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου την 25η Μαρτίου με τα παραδοσιακά εδέσματα!

Η τραγουδίστρια ανέβασε τις φωτογραφίες στο instagram και μας άνοιξε την όρεξη! Η δική της πάντως είναι σίγουρα ανοιχτή λόγω και του παιδιού που περιμένει!

Αποκλειστικό: Έγκυος η Ελένη Χατζίδου!

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Η διαφορά ηλικίας και η πρόταση γάμου! (Βίντεο)

Στην "Φωλιά των Κου Κου" μίλησε η Ελένη Χατζίδου!

Η τραγουδίστρια στην πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, αναφέρθηκε στην επαγγελματική της σταδιοδρομία αλλά και στην προσωπική της ζωή.

Η Ελένη Χατζίδου, μίλησε για τον έρωτά της με τον Ετεοκλή Παύλου, τη διαφορά ηλικίας που έχουν και αποκάλυψε πως γνώρισε τη μαμά του!

"Δεν είμαστε καιρό μαζί, αλλά είμαστε αρκετό καιρό για να έχει δέσει η σχέση και να πιστεύουμε ότι έχουμε βρει ο ένας στον άλλον το άλλο του μισό. Είναι μαχητής, είναι τρομερά ευγενικός για την ηλικία του, είναι 20 χρονών. Η διαφορά ηλικίας δεν παίζει κανέναν ρόλο. Υπάρχουν και άντρες που είναι 39 και δεν μπορείς να συνεννοηθεί".

Ενώ πρόσθεσε "Οι γονείς μου δεν τον έχουν γνωρίσει, μόνο τηλεφωνικά που έχουν χαιρετηθεί, τους αρέσει πάρα πολύ που ένας άνθρωπος μιλάει τόσο καλά για τους δικούς του. Εγώ έχω γνωρίσει τη μητέρα του και τον αδερφό του. Δεν σκέφτομαι αν θα μου κάνει πρόταση ή πού πάμε. Περνάμε τόσο ωραία! Μένουμε μαζί από την πρώτη εβδομάδα. Δεν περιμένω τίποτα, εγώ ζω τη στιγμή. Όταν ανταλλάξαμε πρώτη φορά ματιές στο γυμναστήριο, δεν είχε καταλάβει καν ποια είμαι. Του αρέσω πιο πολύ άβαφη πάντως να ξέρεις. Μπορώ να περπατάω στον δρόμο και να τον κοιτάνε όλες οι γυναίκες κι αυτός να είναι στο πλάι μου; Τρελαίνομαι, πεθαίνω! Ετοιμάζουμε κάτι κοινό μαζί με τον Ετεοκλή, πιστεύω τον Δεκέμβριο θα είναι έτοιμο να το παρουσιάσουμε".

Δείτε περισσότερα news θέματα με ένα κλικ!