MasterChef: Αγριος καβγάς της Σπυριδούλας με τον Μανώλη και η... ξινίλα! (βίντεο)

Τι συνέβη;

MasterChef: Αγριος καβγάς της Σπυριδούλας με τον Μανώλη και η... ξινίλα! (βίντεο)

Όχι που δεν θα είχαμε και στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής του Star, MasterChef τσακωμούς, εντάσεις και καβγάδες ανάμεσα στους παίκτες!

Αφορμή για να ξεσπάσει ένας απίστευτος καβγάς ανάμεσα στην Σπυριδούλα και τον Μανώλη με υπονοούμενα και αιχμηρά σχόλια ήταν οι εγκέφαλοι της γαρίδας... ένα πιάτο «φωτιά»! Διαβάστε παρακάτω...

Η Σπυριδούλα αφού παρουσίασαν το πιάτο τους η Ασημίνα με τον Χρήστο, έσπευσε να σχολιάσει την εμφάνιση της συμπαίκτριας της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είναι σαν νοσοκόμα που πάει το φαγητό στον άρρωστο;».

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Μανώλης πάνω στην πλάκα ρώτησε εάν έχουν μείνει καθόλου εγκέφαλος για να δοκιμάσει και κάπως έτσι ξεκίνησε ο τσακωμός τους, αφού η Σπυριδούλα δεν άφησε την ατάκα του αυτή ασχολίαστη και έδωσε συνέχεια!

Η ερώτηση αυτή φαίνεται πώς εξόργισε την Σπυριδούλα, η οποία του απάντησε: «Ο δικός μου για το σπίτι μετά» και ο Μανώλης την έκανε ακόμη πιο έξαλλη όταν της είπε: «Δηλαδή κανένας».

Δείτε τα όσα ειπώθηκαν στο παρακάτω βίντεο:

Σόκαρε ο Σταμάτης με το σοβαρό πρόβλημα υγείας! Διαβάστε εδώ:

Master Chef: Η συγκινητική η αποκάλυψη του Σταμάτη για το σοβαρό πρόβλημα υγείας - «Δεν είναι σίγουρο ότι θα γλιτώσω!» (βίντεο)

Master chef: Εκτός ο Πάνος Ιωαννίδης! Τι συνέβη; (βίντεο)

Το σημερινό (26/3) επεισόδιο του Master Chef είναι χωρίς τον Πάνο Ιωαννίδη! Ποιος ο λόγος;

Οι άλλοι δύο κριτές εξήγησαν.

Όπως είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς ο κριτής είναι άρρωστος. «Καλώς ήρθατε και σήμερα. Ο Πάνος είναι αδιάθετος οπότε δεν θα είναι μαζί μας σήμερα αλλά θα επανέλθει αύριο δριμύτερος».