Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με διαφανές σορτσάκι στο κέντρο της Γλυφάδας! Οι φωτογραφίες... φωτιά!

Μας πέταξε τα μάτια έξω!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με διαφανές σορτσάκι στο κέντρο της Γλυφάδας! Οι φωτογραφίες... φωτιά!

Βόλτα στο κέντρο της Γλυφάδας έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το διάφανο σορτσάκι της είναι... φωτιά!

Έχοντας αλλάξει τελείως σελίδα στην προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό της από το Φίλιππο Βαρβέρη, η παρουσιάστρια περνάει όμορφες στιγμές για τον εαυτό της σχεδιάζοντας το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. Διαβάστε παρακάτω...

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο κέντρο της Γλυφάδας να κάνει την βόλτα της με το διάφανο σορτσάκι να μας... πετάει τα μάτια έξω!

Η παρουσιάστρια με ένα αθλητικό look επέλεξε λευκό φούτερ με μαύρο διάφανο σορτς και αθλητικά παπούτσια! Η ίδια επέλεξε μια πολύ τολμηρή και αποκαλυπτική εμφάνιση, αν διακρίνει κανείς την πίσω της όψη.

Nίκος Μουτσινάς: Πρότεινε εκπομπή στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που θα απογειώσει τα νούμερα! (βίντεο)

Ο Νίκος Μουτσινάς πρότεινε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μία εκπομπή με την οποία θα απογειώσει τα νούμερα! Τι είπε ο παρουσιαστής στην εκπομπή του «Για την παρέα» στο OPEN;

Πρόταση-βόμβα ήταν αυτή από τον Μουτσινά! Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής είπε πως: «Εγώ πιστεύω ότι θα ήταν ωραίο να κάνει «Την στιγμή της αλήθειας», το θυμάστε αυτό; Τι ωραίο που θα ήταν! Να ήταν και παίκτρια και παρουσιάστρια…» και ξέσπασαν όλοι στα γέλια.

Θυμίζουμε πως η «Στιγμή της αλήθειας» είχε προκαλέσει σάλο και την παρουσίαζε η Ευγενία Μανωλίδου.

Δούκισσα Νομικού: Αποκάλυψε πόσο μηνών έγκυος είναι - Η εντυπωσιακή της εμφάνιση! (βίντεο)

Η Δούκισσα Νομικού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Για την παρέα» στο OPEN και αποκάλυψε πόσο μηνών έγκυος είναι!

Η παρουσιάστρια ήταν επίσης εντυπωσιακή!

Η Δούκισσα Νομικού επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από καιρό και την είδαμε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά!

Η παρουσιάστρια ήταν κούκλα και μας αποκάλυψε ότι το μωρό που έχει στην κοιλιά της είναι 4,5 μηνών, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι ήδη 4,5 μηνών, ο Σάββας είναι ενός και υπάρχει ένα άλλο μικρούλι που είναι 4,5 μηνών».

Δείτε το βίντεο