Τζένη Μπαλατσινού: Δάκρυσε μπροστά στις κάμερες! Η αποκάλυψη για τα παιδιά της και τα τρυφερά λόγια! (Βίντεο)

Όσα είπε για τα παιδιά της και την συμπεριφορά τους απέναντι στο γάμο της!

Τζένη Μπαλατσινού: Δάκρυσε μπροστά στις κάμερες! Η αποκάλυψη για τα παιδιά της και τα τρυφερά λόγια! (Βίντεο)

Στις κάμερες μίλησε για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της, τον γάμο της, η Τζένη Μπαλατσινού. Μάλιστα, έκανε μια αποκάλυψη για τα παιδιά της, ενώ δάκρυσε όταν μιλούσε μ τρυφερά λόγια για εκείνα.

Οι δημοσιογράφοι την "βομβάρδισαν" με ερωτήσεις για τις λεπτομέρειες του γάμου της με τον Βασίλη Κικίλια και απάντησε σε όλες. Διαβάστε παρακάτω...

Μεταξύ άλλων, η Τζένη Μπαλατσινού, ρωτήθηκε και για την αντίδραση των παιδιών της, τα οποία βρέθηκαν από το πρώτο λεπτό δίπλα της και δημοσίευσαν τρυφερές στιγμές με την μαμά τους.

«Είναι πολύ γλυκό, είναι πολύ όμορφο να έχεις μια ωραία σχέση με τα παιδιά σου. Να μπορείς να συζητάς τα πάντα με ειλικρίνεια» είπε μεταξύ άλλων και συγκινήθηκε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Τζένη Μπαλατσινού: Αποκάλυψη! Ποιος θα την πάει στην εκκλησία με τον Κικίλια και ποιοι θα είναι οι κουμπάροι! (Βίντεο)

Για τον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια μίλησε μπροστά στις κάμερες η Τζένη Μπαλατσινού και αποκάλυψε ποιος θα την πάει στην εκκλησία, αλλά και ποιοι θα είναι οι κουμπάροι της.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 η οποία έκανε πρεμιέρα με την νέα της εκπομπή το Σάββατο, διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της. Διαβάστε παρακάτω...

Απόσπασμα από την συνέντευξη της, πρόβαλλαν στην εκπομπή του Alpha, Happy Day το πρωί της Δευτέρας.

Όπως αποκάλυψε η Τζένη Μπαλατσινού, δεν έχει σκεφτεί τίποτα συγκεκριμένο όσον αφορά τα μαλλιά της και το μακιγιάζ της, ενώ στην συνέχεια είπε ότι δεν ξέρει ακόμη ούτε αν θα την πάει στην εκκλησία ο γιος της.

Στην ερώτηση αν έχει βρει τους κουμπάρους της, η παρουσιάστρια είπε ότι έχουν διαλέξει, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει ποιοι θα είναι.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πέτρος Κωστόπουλος: «Λύγισε» on air για την Τζένη Μπαλατσινού! Τα δημόσια λόγια για τον γάμο με τον Κικίλια! (Βίντεο)

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι και ο Πέτρος Κωστόπουλος στην εκπομπή του μίλησε για το γεγονός και λύγισε.

Ο παρουσιαστής του Open tv, μετά την ακύρωση της συνέντευξης του γιατί δεν ήθελε να ερωτηθεί για το γάμο της πρώην συζύγου του, μίλησε on air. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, δήλωσε πως με την Τζένη Μπαλατσινού έχουν χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά τα οποία λατρεύει και θέλει να τα βλέπει ευτυχισμένα. Για να είναι ευτυχισμένα όμως πρέπει να είναι και η μητέρα του ευτυχισμένη, καθώς δεν τα έχει κάνει μόνος του. Μάλιστα, συγκινήθηκε.

Δείτε το σχετικό βίντεο: