Ατύχημα για γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια του Open tv! Η δημόσια ανακοίνωση!

Τι συνέβη;

Ατύχημα για γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια του Open tv! Η δημόσια ανακοίνωση!

Ένα ατύχημα είχε η παρουσιάστρια του Open tv σε σκάλα με αποτέλεσμα να έχει δυνατούς πόνους.

Στα social media ανακοίνωσε τι θα συμβεί με την εκπομπή της. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για την Φαίη Μαυραγάνη, η οποία μοιράστηκε το συμβάν με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημερώνοντας κιόλας τι θα συμβεί με την εκπομπή της.

Όπως αποκάλυψε, τσάκισε τον αστράγαλο της σε ένα ατύχημα σκάλας, ωστόσο, αυτό δεν την εμπόδισε στο να βρεθεί στην εκπομπή.

«Καθήμενη αύριο διότι τσάκισα λίγο τον αστράγαλο, σε ένα ατύχημα σκάλας, αλλά θα τα πούμε όπως κάθε ΣΚ 5:30-9:30 το πρωί», έγραψε.

Φαίη Μαυραγάνη ατύχημα

Δύσκολες στιγμές για παρουσιάστρια του Open! Το πρόβλημα υγείας του 1,5 ετών γιου της!

Δύσκολες στιγμές περνάει η παρουσιάστρια του Open!

O γιος της έχει ένα πρόβλημα με την υγεία του και έστειλε ένα δημόσιο μήνυμα σε όλες τις μανούλες. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για την Έλενα Πολυκάρπου, της οποία ο γιος είναι άρρωστος και η τρυφερή μανούλα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του, μαζί με την κορούλα της να τον φροντίζουν.

undefined

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια, δημοσίευσε μια φωτογραφία τους την ώρα που ζωγράφιζαν και έγραψε στην λεζάντα της « Εκείνος άρρωστος και η αδερφούλα δίπλα του του διαβάζει παραμύθια για να του πέσει ο πυρετός και να σταματήσει να βήχει όπως εκεινη λέει...Μικρομανουλες δώστε κουραγιο γιατί νομίζω δεν αντέχω άλλο (πρώτη χρόνια Παιδικος σταθμός)!!!Περαστικουλια σε όλα τα παιδάκια...»!

Η Έλενα Πολυκάρπου έφερε στον κόσμο το γιο της τον Δεκέμβριο του 2017.

undefined

Στο νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό πασίγνωστη ηθοποιός! Οι πρώτες φωτογραφίες...

Πολύ δύσκολες ώρες πέρασε η πασίγνωστη ηθοποιός, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που την «χτύπησε»!

Η ίδια μάλιστα, έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες από τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της και σόκαρε την κοινή γνώμη! Διαβάστε παρακάτω..

Ο λόγος για την «Ντενέρις Ταργκάριαν» του Game of Thrones, κατά κόσμον Εμίλια Κλαρκ.

Η Εμίλια Κλαρκ, η οποία πρόσφατα αφηγήθηκε στο The New Yorker τι συνέβη όταν υπέστη επεισόδιο εγκεφαλικής αιμορραγίας μετά από ρήξη ανευρύσματος, εμφανίστηκε στο CBS Sunday Morning και μοιράστηκε φωτογραφίες της από την παραμονή της στο νοσοκομείο, το 2011.


Οπως δήλωσε η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones, το οποίο θα κυκλοφορήσει με επεισόδια extra large την τελευταία σεζόν, το συμβάν είχε επιπτώσεις τόσο στη σωματική της υγεία, όσο και στην ψυχική της ευεξία. «Η πρώτη φορά ήταν δύσκολη, τη δεύτερη φορά, όμως, μου ήταν δύσκολο να παραμείνει αισιόδοξη», τόνισε, όπως αναφέρει το iefimerida.gr

Η ηθοποιός Εμίλια Κλαρκ στο νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό

«Το δεύτερο ανεύρυσμα, ήταν ένα μικρό κομμάτι του εγκεφάλου μου που είχε πεθάνει» δήλωσε η Εμίλια Κλαρκ στην εκπομπή «Sunday Morning». «Εάν δεν πηγαίνει αίμα σε ένα κομμάτι του εγκεφάλου σου, δεν θα λειτουργεί πλέον. Είναι σαν ένα μικρό κύκλωμα. Κι εγώ το είχα αυτό και οι γιατροί δεν ήξεραν τι ήταν». Επίσης, όπως αποκάλυψε, της ήταν πιο δύσκολο να «παραμένει αισιόδοξη» μετά την δεύτερη χειρουργική επέμβαση.

Η Εμίλια Κλαρκ ανησυχούσε πως το δυσλειτουργικό τμήμα του εγκεφάλου της θα επηρέαζε τις δεξιότητές της ή την ικανότητά της να θυμάται τις ατάκες της. «Σκεφτόμουν ‘Τι θα συμβεί αν κάτι βραχυκυκλώσει στο μυαλό μου και δεν μπορώ να παίξω πια;.’ Στην κυριολεξία, υπήρξε ο λόγος για τον οποίο ζούσα για πολύ καιρό».

Η ηθοποιός Εμίλια Κλαρκ στο νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό
Η ηθοποιός, που έχει αποκαλύψει στη μαμά της ήδη το τέλος του GoT, μάλιστα ανέφερε ότι όταν επέστρεψε για τη δεύτερη σεζόν της σειράς δεν είχε χρόνο να σκεφτεί τη θνητότητα καθώς ήταν πολύ απασχολημένη να παίζει έναν σκληρό χαρακτήρα που περνούσε μέσα από τη φωτιά.

«Είσαι στο σετ και παίζεις ένα σκληρό χαρακτήρα, περνάς μέσα από τη φωτιά και μιλά σε πολλούς ανθρώπους. Σου ζητούν να είσαι στη θέση σου και να δουλεύεις όσο πιο σκληρά μπορείς. Αυτό με έσωσε από το να σκέφτομαι τη θνητότητα», τόνισε η Εμίλια Κλαρκ.