Αλέξης Κούγιας: Δικαστικές περιπέτειες για τον ποινικολόγο! Τι συνέβη;

Έσκασε τώρα!

Αλέξης Κούγιας: Δικαστικές περιπέτειες για τον ποινικολόγο! Τι συνέβη;

Σε δικαστικές περιπέτειες μπήκε ο Αλέξης Κούγιας!


Πιο συγκεκριμένα, αγωγή σε βάρος του Αλέξη Κούγια κατέθεσε ο επιχειρηματίας Αριστείδης Φλώρος με αφορμή τις αναφορές του ποινικολόγου εναντίον του για την υπόθεση Energa. Διαβάστε παρακάτω....

Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως οι απειλές για αγωγές θα έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκονται. Είπε πως θα προχωρήσει στις αποκαλύψεις του και κάλεσε τον επιχειρηματία να φέρει χρήματα που φαίνεται να έχει κρυμμένα σε τραπεζικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό και να τα δώσει στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η αποκάλυψη του Αλέξη Κούγια για την Τατιάνα Στεφανίδου! «Κανείς δεν ξέρει τίνος κόρη είσαι...»

Ο Αλέξης Κούγιας, παραχώρησε συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου και προέβη σε αποκαλύψεις που δεν ήξερε κανείς.

Ο ποινικολόγος, μεταξύ των άλλων, αναφέρθηκε στον πατέρα της παρουσιάστριας- αλλά και για την προσωπική τους σχέση του, αφού η φιλία του μετρά έτη.

Ο Αλέξης Κούγιας , είπε χαρακτηριστικά: «Σε γνωρίζω από πολύ μικρή, κανείς δε ξέρει τίνος κόρη είσαι εσύ, του μεγαλύτερου Έλληνα μπασκετμπολίστα, αυτό δεν το γνωρίζει το κοινό.

Τα φτωχά παιδιά εκείνες τις εποχές μεγάλωναν μέσα στα γήπεδα… Μέχρι τα δεκατέσσερά μου μείναμε στην Πετρούπολη, μετά τα δεκαπέντε, λόγω ότι πήγαινε σχολείο εκεί στην Κυψέλη- κατεβήκαμε στην Κυψέλη και μείναμε εκεί απέναντι. Εκεί γνώρισα τον μπαμπά σου και τον θείο σου τον Φαίδωνα, αλλά και τους υπόλοιπους».

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό απόσπασμα:

Λάκης Λαζόπουλος για Αλέξη Κούγια: «Χτυπιώταν σαν χταπόδι! Δεν τον έβαλα εγώ να τακουνιάζεται με τη γυναίκα του»

O Λάκης Λαζόπουλος μίλησε στην πρεμιέρα του «Αλ Τσαντίρι» στο OPEN για το επεισόδιο με τον Αλέξη Κούγια.

Ο Λαζόπουλος περιέγραψε με λεπτομέρειες και... χιούμορ όλα όσα έγιναν με τον γνωστό ποινικολόγο.

Αρχικά ο Λαζόπουλος βγήκε στην εκπομπή του με «μπανταρισμένο», λέγοντας: «Όχι, όχι, όχι, δεν είναι από εκεί που νομίζετε. Κατ' αρχήν που να φτάσει, είναι στο μάτι», αφήνοντας έτσι τις πρώτες αιχμές για τον Αλέξου Κούγια.

Στη συνέχεια έδωσε την δική του εκδοχή για όσα εκτυλίχθηκαν μεταξύ του ίδιου και του Αλέξη Κούγια στο «Αθηνών Αρένα». Συγκεκριμένα ο Λάκης Λαζόπουλος περιέγραψε πως ξαφνικά ένιωσε κάποιον να του σφίγγει τον λαιμό προσθέτοντας: «τα ίδια έκανε, μπροστά στο παιδί μου. Σ’ αυτή τη ζωή εγώ δεν φοβάμαι ούτε ψηλό, ούτε κοντό, ούτε κανένα».

Το πιο... ζουμερά σημεία ήρθαν στη συνέχεια: «Έρχεται από πίσω. Καθόμαστε και ξαφνικά νιώθω πίσω μου στο λαιμό κάποιον να με σφίγγει, μου χώνει τα χέρια μέσα στο πρόσωπο, όλα γίνονται μέσα σε δευτερόλεπτα. Δεν σηκώνομαι από τη θέση μου, κάνει τη φασαρία της μύγας πριν τη μυγοσκοτώστρα. Κρατάω την ψυχραιμία μου, γιατί ξέρω ότι αν σηκωθώ θα γίνει καβγάς. Θα χαλάσει το πρόγραμμα, θα χαλάσει η βραδιά των φίλων μου. Είναι από πίσω και χτυπιέται σαν χταπόδι. Βρίζει, ουρλιάζει. Πάνε οι πιο μεγαλόσωμοι του καταστήματος. Κοπάζει λιγάκι η φωνή του. Τον πήγαν εκεί που καθόταν. Στη συνέχεια είπε στους δημοσιογράφους του ότι του γέλασα ειρωνικά. Καλώ το μαγαζί να δώσει στη δημοσιότητα ότι έγραψαν οι κάμερες. Πριν δύο χρόνια τα ίδια έκανε, μπροστά στο παιδί μου. Σ’ αυτή τη ζωή εγώ δεν φοβάμαι ούτε ψηλό ούτε κοντό ούτε κανένα. Δεν τον έβαλα εγώ να πηδάει μάντρες. Δεν τον έβαλα εγώ να πλακώνεται στα γήπεδα και να τακουνιάζεται με τη γυναίκα του. Στα παιδιά το παράδειγμα το δίνουν οι γονείς».