Δούκισσα Νομικού: Η εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της μετά την επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης της!

Σας αρέσει αυτή η αλλαγή;

Δούκισσα Νομικού: Η εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της μετά την επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης της!

Η Δούκισσα Νομικού λίγο μετά την αποκάλυψη πως περιμένει το δεύτερο παιδάκι της και την επιβεβαίωση της, έκανε μια εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της.

Η τρυφερή μανούλα ζει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, μιας και η οικογένεια της θα μεγαλώσει κατά ένα μέλος. Διαβάστε παρακάτω...

Μάλιστα, σας έχουμε και το φύλο του μωρού που περιμένει!

Η Δούκισσα, η οποία απέχει από την τηλεόραση γιατί θέλει να αφιερωθεί στον σύζυγό και τα παιδιά της, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τα backstage της νέας φωτογράφισης που ετοιμάζει με την Loreal.

Όπως βλέπουμε στην φωτογραφία της, η παρουσιάστρια - μοντέλο έχει γλυκάνει το χρώμα των μαλλιών της, επιλέγοντας ένα πιο ζεστό ξανθό χρώμα.

Δούκισσα Νομικού μαλλιά

Δούκισσα Νομικού: Με ποια άλλη γνωστή μαμά κάνει παρέα και παίρνει συμβουλές; (βίντεο)

Η Δούκισσα Νομικού βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο Open «Για την παρέα» αποκάλυψε με ποια άλλη γνωστή μαμά κάνει παρέα!

Έχει να πάρει πολλές συμβουλές! Διαβάστε παρακάτω...

Η Δούκισσα αποκάλυψε, λοιπόν, πως έχει επαφές με την Ολιμπία Χοψονίδου, η οποία με τα πέντε της παιδιά θα έχει πάρα πολλές συμβουλές να της δώσει!

«Πάω και λίγο με την Ολυμπία Χοψονίδου που μιλάμε που και που. Έχει πέντε παιδιά και βλέπω συνέχεια που ανεβάζει φωτογραφίες και της λέω “Κάνεις συνέχει παιδικά πάρτι”. Είναι ευλογία τα παιδιά!», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο

H ανακοίνωση που είχε κάνει η Δούκισσα Νομικού για το OPEN είχε ταράξει τα νερά!

Δούκισσα Νομικού: Η αποκάλυψη για το φύλλο του μωρού! Το βρήκε ο Μουτσινάς; (βίντεο)

Η Δούκισσα Νομικού βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο Open «Για την παρέα» και μίλησε για το φύλλο του δεύτερου παιδιού της.

Τι κόλπο έκανε ο παρουσιαστής;

Ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε τη Δούκισσα για το φύλλο του δεύτερου παιδιού της και εκείνη απάντησε: «Έχουμε μία υποψία αλλά ακόμη δεν ξέρουμε το φύλο του μωρού».

Τότε ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως στις δύο καρέκλες είχαν τοποθετηθεί ένα μαχαίρι και ένα ψαλίδι και ανάλογα που θα καθόταν η έγκυος θα έδειχνε και το φύλλο του μωρού.

Η Δούκισσα έκατσε στην καρέκλα με το ψαλίδι, οπότε σύμφωνα με το έθιμο πρέπει να περιμένει κορίτσι!

Δείτε το βίντεο

Δούκισσα Νομικού: Αποκάλυψε πόσο μηνών έγκυος είναι - Η εντυπωσιακή της εμφάνιση! (βίντεο)

Η Δούκισσα Νομικού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Για την παρέα» στο OPEN και αποκάλυψε πόσο μηνών έγκυος είναι!

Η παρουσιάστρια ήταν επίσης εντυπωσιακή!

Η Δούκισσα Νομικού επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από καιρό και την είδαμε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά!

Η παρουσιάστρια ήταν κούκλα και μας αποκάλυψε ότι το μωρό που έχει στην κοιλιά της είναι 4,5 μηνών, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι ήδη 4,5 μηνών, ο Σάββας είναι ενός και υπάρχει ένα άλλο μικρούλι που είναι 4,5 μηνών».

Δείτε το βίντεο