OPEN: Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε γνωστό παρουσιαστή! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Όντως τώρα; Δεν θα το βρείτε με τίποτα!

OPEN: Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε γνωστό παρουσιαστή! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Κι όμως κρατήστε την ανάσα σας γιατί αυτή η σπιταρόνα που θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες ανήκει σε πολύ γνωστό παρουσιαστή του OPEN!

To Youweekly.gr μπήκε στον χώρο του και έβγαλε φωτογραφίες! Διαβάστε παρακάτω...

χει λόγο, άποψη και επιχειρήματα, καθώς είναι γνώστης των πραγμάτων... Φέτος τον απολαμβάνουμε με την Κατερίνα Καινούργιου στην καθημερινή εκπομπή «Ευτυχείτε» του OPEN. Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ανοίγει το υπέροχο σπίτι του στου Παπάγου, φωτογραφίζεται στους αγαπημένους χώρους του ανάμεσα στα πολλές χιλιάδες cd του και βινύλια και μιλάει για τη ζωή του, τις ατυχίες, τις επιτυχίες αλλά και τις τρικλοποδιές που του έβαλε το κύκλωμα όταν τον πέταξε εκτός...

Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε παρουσιαστή του OPEN! Σας πάει το μυαλό;

Έχοντας παρουσία και εμπειρία στα media 30 χρόνων, ως παραγωγός, δημοσιογράφος, ως διευθυντής πολλών ραδιοφωνικών σταθμών και παρουσιαστής εκπομπών ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος δεν μασάει τα λόγια του, τα λέει χύμα και τσουβαλάτα και αυτό κάποιους τους ενοχλεί...

Από την ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΣΥΡΙΧΑ

Κάποιος που δεν ξέρει την εμπειρία σου στη μουσική, λέει «τι κακιασμένος είναι ο Ποσειδώνας».

Ναι, το ξέρω. Δεν είναι υποχρεωμένοι όλοι να ξέρουν τι καριέρα έχει πίσω του ο καθένας μας. Δεν είμαι όμως κακιασμένος και με τον καιρό όσοι δεν το ξέρουν πιστεύω ότι το καταλαβαίνουν. Όλα τα αρνητικά που λέω προέρχονται από την ανάγκη μου να είμαι πάντα ειλικρινής. Αν δεν πω στα ίσια την άποψή μου, θα σκάσω! Και όταν δω ότι το παρακάνω με κάποιο πρόσωπο, σταματάω από μόνος μου.

Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε παρουσιαστή του OPEN! Σας πάει το μυαλό;

Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε παρουσιαστή του OPEN! Σας πάει το μυαλό;

Έχεις ζητήσει συγγνώμη;

Φυσικά. Ένα από τα πρόσωπα που είχα «θάψει» άσχημα –και όχι απλά ζήτησα συγγνώμη, παραδέχτηκα το λάθος μου και στη συνέχεια συνεργάστηκα μαζί του– ήταν η Πέγκυ Ζήνα. Έγραφα δισκοκριτικές στο περιοδικό «Ποπ κορν» και η Πέγκυ είχε βγάλει το «Αν πας με άλλη». Το είχα χαρακτηρίσει «σκουπίδι» και είχα γράψει την κακία «να πάει καλύτερα να γίνει κομμώτρια», γιατί την είχα δει στην τηλεόραση να το ερμηνεύει και να το ευχαριστιέται κιόλας και γινόμουν πιο τρελός. Μετά από χρόνια, ήμουν σε ένα στούντιο ως παραγωγός του Ρόκκου και ηχογραφώ έναν δίσκο μαζί του, στο διπλανό στούντιο ηχογραφεί η Πέγκυ τον επόμενο δίσκο της που ήταν πολύ πιο σοβαρός. Με φώναξε ο Γιώργος Λύρας, που ήταν τότε μάνατζερ και του Στέλιου και της Πέγκυς, να ακούσω ένα τραγούδι, μπαίνω στο στούντιο και βλέπω ένα γλυκό κοριτσάκι να έχει μαζευτεί σαν να μπήκε ο κακός τράγος. Και εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα «τι έχεις κάνει ρε στο κορίτσι και σε κοιτάζει έτσι, δεν ντρέπεσαι λίγο;». Άκουσα το τραγούδι «Ψυχή μου μόνη» που αναδείκνυε την ωραία φωνή της και της είπα «είσαι φοβερή τραγουδίστρια και σου ζητώ συγγνώμη που δεν το είχα καταλάβει». Στον επόμενο δίσκο της έγινα και παραγωγός της και σε αυτόν γνώρισε και τις πρώτες της μεγάλες επιτυχίες όπως τα «Ένα χάδι», «Ούτε να το σκέφτεσαι» και «Πολύ καλά περνάμε» που είχα γράψει και τους στίχους.

Γράφεις ακόμα στίχους;

Γράφω και έχω πολλούς στίχους αλλά «κάθονται», γιατί δεν υπάρχει πια σχεδόν καθόλου δισκογραφία. Το internet και το you tube έχουν αντικαταστήσει τη δισκογραφία. Οι καλλιτέχνες σήμερα μετράνε views, αντί να μετράνε χιλιάδες πωλήσεων δίσκων όπως παλιά. Θλιβερό!

Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε παρουσιαστή του OPEN! Σας πάει το μυαλό;

Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε παρουσιαστή του OPEN! Σας πάει το μυαλό;

Η σημερινή δισκογραφία –όποια υπάρχει– δεν έχει γίνει γκέτο ορισμένων συνθετών και στιχουργών;

Ακριβώς όπως το λες. Στο μικρό κομμάτι της δισκογραφίας που παραμένει ενεργό σήμερα, στους 5-10 καλλιτέχνες που βγάζουν ακόμα albums έχουν δημιουργηθεί κάποια παρεάκια. Για τους μεν έντεχνους γράφουν πέντε συγκεκριμένοι δημιουργοί, για τους πιο mainstream γράφουν άλλοι πέντε, οπότε μένεις εύκολα «απέξω». Αν είσαι και σαν εμένα που τα λέω γενικώς χύμα και δεν θα κάτσω να χαριεντιστώ με κάποιους για να πουν ένα τραγούδι μου, ε τότε σε τρώει εύκολα το μαύρο σκοτάδι…

Δεν είσαι δημοσιοσχετίστας...

Ευτυχώς όχι. Γιατί αν δεν σε συμπαθώ και προσπαθήσω να κάνω δημόσιες σχέσεις μαζί σου, είμαι λίγο «αστείο θέαμα»! Δεν μου πάει με τίποτα. Είμαι λοιπόν ακριβώς το αντίθετο. Ωμά ειλικρινής, αλλά και παρορμητικός, θεωρώ όμως ότι είναι πιο τίμιο να σου δείξω αυτό που αισθάνομαι. Ακριβώς λόγω αυτών των χαρακτηριστικών θεωρώ ότι είμαι και τυχερός που υπάρχω στον χώρο 31 χρόνια. Ξέρω ότι θα έκανα περισσότερα πράγματα στην καριέρα μου αν δεν μιλούσα πάντα χύμα. Μου «έκλεισα πόρτες» κατά καιρούς.

Έχεις περάσει και δύσκολα στον χώρο;

Βεβαίως. Ναι μεν δούλευα πάντα σε σημαντικά ραδιόφωνα αλλά από το 2010 και μετά που άρχισε η κρίση, άτομα σαν εμένα που έριχναν παλιά μπουνιά στο μαχαίρι, βρέθηκαν σε ακόμα πιο δύσκολη θέση. Αυτή εδώ ήταν η δεκαετία που κάποιοι χρησιμοποίησαν την καλή τους «δικτύωση», τις καλές τους δημόσιες σχέσεις για να χωθούν όπου μπορούν, εγώ αντίθετα εισέπραττα το αποτέλεσμα όσων αρνητικών πραγμάτων έλεγα τις προηγούμενες δεκαετίες. Ήταν λίγο δύσκολα όταν «έκανα ταμείο»...

Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε παρουσιαστή του OPEN! Σας πάει το μυαλό;

Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε παρουσιαστή του OPEN! Σας πάει το μυαλό;

Σου τη φυλάγανε δηλαδή;

Πάρα πολλοί και πάρα πολύ. Το περίμενα όμως, ήμουνα προετοιμασμένος. Όσο έχεις κάποια δύναμη και κακά λόγια να πεις για διάφορους, σε αγαπάνε, όταν πάψεις να έχεις εξουσία σού γυρίζουν πανηγυρικά την πλάτη. Όταν κάποια στιγμή δυσκόλεψαν τα πράγματα και για μένα, δεν έδειξε κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον κανένας επώνυμος πρώην «φίλος». Λυπηρό μεν, αλλά δεν με σόκαρε κιόλας, ίσα-ίσα είπα στον εαυτό μου «ρε μ…, σωστά το είχες προβλέψει»! Υπήρξαν άνθρωποι δε από τον χώρο που μου φέρθηκαν πάρα πολύ άσχημα. Προσπάθησαν να με μειώσουν ποικιλοτρόπως. Πέρασα δύσκολα μεν, αλλά με βοήθησαν δύο πράγματα. Το γεγονός ότι ήμουν χορτασμένος από τα επαγγελματικά μου και κυρίως η καλή σχέση και ισορροπία που έχω με τον εαυτό μου. Εκτιμώ όσα μου έχουν δοθεί αλλά και όσα έχω πετύχει.

Είσαι λίγο... bitch στη συμπεριφορά σου... Την Άντζελα Δημητρίου την έχεις περάσει από σαράντα κύματα, έχεις πει απίστευτες κακίες γι’ αυτήν... «ήταν πάντα και παρέμεινε μια από τις χειρότερες φωνές του λαικού τραγουδιού»... Για ποιον έχεις πει καλό;

Είμαι φανατικός και με τις «αγάπες» μου όμως. Λατρεύω δύο ερμηνευτές που είναι για μένα το Α και το Ω του ελληνικού τραγουδιού και τυχαίνει να είναι και οι υψηλότεροι σε συνολικές πωλήσεις τραγουδιστές, μιλάω για τον Γιώργο Νταλάρα και τη Χαρούλα Αλεξίου. Σπουδαίοι. Κάπου εκεί ψηλά και άλλοι αγαπημένοι: ο Πάριος, η Μαρινέλλα, ο Μητροπάνος, η Αρβανιτάκη, ο Λιδάκης, ο Τερζής, η Τσανακλίδου. Λατρεύω πολλούς ξένους σταρ. Αγαπάω ηθοποιούς όπως η Μπαζάκα, η Καραμπέτη, ο Κιμούλης. Δημοσιογράφους όπως την ανεπανάληπτη και διεθνών προδιαγραφών Έλλη Στάη και χαίρομαι που είμαστε στο ίδιο κανάλι. Πολύ καλοί τραγουδιστές είναι και η Θεοδωρίδου, ο Τερζής, ο Ρέμος, ο Πλούταρχος, ο Οικονομόπουλος, η Πάολα και άλλοι.

Όταν όμως η Άντζελα έχει τη λαϊκή αποδοχή, χρόνια τώρα, εσύ τι ζόρι τραβάς;

Δεν τραβάω κανένα απολύτως ζόρι, απλά προέρχομαι από μια γενιά παραγωγών που ήταν χρέος μας να λέμε τη γνώμη μας. Αγαπάω τους αυθεντικούς λαϊκούς, όπως την Κατερίνα Στανίση και τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, τους θεωρώ τεράστιους τραγουδιστές. Η Άντζελα Δημητρίου και ο Λευτέρης Πανταζής είναι για μένα δύο άνθρωποι άξιοι σεβασμού επειδή τους θεωρώ αγωνιστές, τους εκτιμώ σαν ανθρώπους που έχουν τραβήξει κουπί στη ζωή τους. Υποκλίνομαι σε αυτό, αλλά σαν φωνές είναι κατά την άποψή μου λιγότερο καλοί από άλλους.

Έχεις πάει σε κέντρο που τραγουδάει η Άντζελα;

Παλιά αμέτρητες φορές. Ανάλογα με το τι είχα πει την κάθε εποχή που την έβλεπα σε κέντρα, πότε μου έκανε γλύκες, πότε έκανε ότι δεν με έβλεπε, πότε με αγριοκοίταζε (γέλια). Μια συμπεριφορά για την οποία είχαμε απλά και οι δύο την ευθύνη.

Ραδιόφωνο ή τηλεόραση;

Έτσι όπως είναι σήμερα το ραδιόφωνο, καλύτερα τηλεόραση. Νιώθω με αυτά που βλέπω να γίνονται στο ραδιόφωνο, σαν να με διώχνουν από το σπίτι μου. Έχω ζήσει από το ’88 τις ωραιότερες εποχές του. Παίζαμε και κάναμε επιτυχίες τα τραγούδια που θέλαμε. Η ελευθερία μας ήταν δημιουργική για το ίδιο το τραγούδι. Ας πούμε, η Κατερίνα Κούκα δεν θα είχε κάνει επιτυχία το «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο» αν δεν το ανακαλύπταμε τότε μέσα στον δίσκο οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί, μιας και η εταιρεία προωθούσε τότε ένα άλλο τραγούδι. Τώρα στέκονται μπροστά στα μικρόφωνα όλο και περισσότεροι παραγωγοί - ρομποτάκια, ενώ διευθύνουν τα ραδιόφωνο –εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων– κάποιοι άσχετοι λόγω γνωριμιών με τον ιδιοκτήτη ή δεν ξέρω με ποιον άλλον...

ALPHA: Αυτή η σπιταρόνα ανήκει σε γνωστό παρουσιαστή του σταθμού ! Δεν σας πάει το μυαλό...

Στο σπίτι του γνωστού παρουσιαστή του ALPHA δεν ξέρεις τι να πρωτοθαυμάσεις. Παντού αναμνηστικά και πίνακες αγορασμένοι από τα δεκάδες ταξίδια που κάνει κάθε χρόνο. Η αρμονία που υπάρχει σε καθηλώνει.

Δεν υπάρχουν ακριβά αντικείμενα, αλλά τα μάτια μου γυρνούν αδιάκοπα στα εκατοντάδες βιβλία του και στους ιδιαίτερους χώρους που εκείνος δημιούργησε όταν εγκαταστάθηκε σε αυτό, γκρεμίζοντας ακόμη και τοίχους. Στη βεράντα που «βλέπει» στον Υμηττό θέλεις να μείνεις για πάντα. Εκεί περνά όλα τα καλοκαιρινά του βράδια με τους δεκάδες φίλους του.

Αναφερόμαστε φυσικά στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, που άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του αποκλειστικά στο Youweekly.gr!

alpha-ayth-spitarona-anikei-se-gnwsto-parousiasti-tou-alpha

Επιδιώκεις ο χώρος που ζεις να έχει πάντα μια ιδιαίτερη αισθητική;

Ναι, γιατί το σπίτι μου για εμένα είναι καταφύγιο, είναι ο χώρος που ηρεμώ, θέλω να λειτουργεί ως καταπραϋντικό!

alpha-ayth-spitarona-anikei-se-gnwsto-parousiasti-tou-alpha

alpha-ayth-spitarona-anikei-se-gnwsto-parousiasti-tou-alpha

alpha-ayth-spitarona-anikei-se-gnwsto-parousiasti-tou-alpha

Το συγκεκριμένο σπίτι το επέλεξες με κριτήριο τη θέα ή την αυτονομία σου, αφού μένεις στον τελευταίο όροφο;

Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει η ιδιωτικότητα, αλλά ήθελα να βλέπω το φως, που είναι ζωογόνο. Μου αρέσει να κερδίζω τη μέρα. Ξυπνάω πάντα στις 7 το πρωί ακόμη και όταν δεν έχω κάτι να κάνω. Μπορεί απλά να κλαδέψω τα φυτά στη βεράντα ή να πάω στον φούρνο να πάρω ψωμί. Θα πιάσω κουβέντα με τη φουρνάρισσα. Αυτή η επικοινωνία, αυτό το χαμόγελο, είναι ο ωραιότερος τρόπος για να ξυπνήσεις.

alpha-ayth-spitarona-anikei-se-gnwsto-parousiasti-tou-alpha

alpha-ayth-spitarona-anikei-se-gnwsto-parousiasti-tou-alpha

alpha-ayth-spitarona-anikei-se-gnwsto-parousiasti-tou-alpha

Έχεις ζητήσει τη βοήθεια διακοσμήτριας;

Το έχω διακοσμήσει μόνος μου, όπως έχω κάνει και σε αρκετά σπίτια φίλων μου όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στη Βηρυτό, στο Λονδίνο και στο Μιλάνο. Έχω σπουδάσει στο Chelsea University of Arts Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων. Η καθηγήτριά μου ήταν ενθουσιασμένη μαζί μου και έλεγε πως έπρεπε να μείνω στο Λονδίνο. Μου είχε βρει τότε δουλειά με πολύ καλά χρήματα, αλλά εγώ ήθελα να γυρίσω πίσω στην Αθήνα, στην οικογένειά μου και στους ανθρώπους που αγαπώ. Σκέφτομαι ότι κάποια στιγμή θα ασχοληθώ με τη διακόσμηση, όταν θα μου έχει τελειώσει το μεράκι για τη δημοσιογραφία.

alpha-ayth-spitarona-anikei-se-gnwsto-parousiasti-tou-alpha

alpha-ayth-spitarona-anikei-se-gnwsto-parousiasti-tou-alpha