Νίκος Μουτσινάς: Χαμός στο πλατό! Έκανε ντου η Χατζίδου και....

Έφερε τα πάνω κάτω!

Νίκος Μουτσινάς: Χαμός στο πλατό! Έκανε ντου η Χατζίδου και....

Χαμός έγινε στο πλατό της επιτυχημένης εκπομπής, «Για την παρέα»,με το Νίκο Μουτσινά όταν εισέβαλε το μεσημέρι της Πέμπτης, η Ελένη Χατζίδου.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς με αφορμή την φωτογράφιση της Ελένης Χατζίδου σχολίασε... Διαβάστε παρακάτω.....

«Την Ελένη την Χατζίδου, την είδατε στο OK; Ήταν μία κούκλα υπέροχη φωτογράφιση… Χθες μάλιστα η Ελένη Μενεγάκη, έκανε και πρόβλεψη για το φύλο του μωρού. Εγώ την εμπιστεύομαι την Ελένη σε αυτά. Η Ελένη Χατζίδου διανύει την καλύτερή της περίοδο, έχει ομορφύνει έχει φωτίσει… να ευχηθούμε στην Ελένη Χατζίδου να είναι γερή δυνατή και πάντα έτσι χαρούμε και ευτυχισμένη».

Όταν μάλιστα, πήρε το μικρόφωνο προκειμένου να της αφιερώσει ένα τραγούδι, η Ελένη Χατζίδου, εμφανίστηκε δίπλα του, λέγοντας:

«Έχω να σου πω… θυμάσαι που είχα έρθει ξανθιά τον Ιανουάριο; Μετά από τρεις ημέρες έμαθα ότι είμαι έγκυος. Ήμουν ήδη έγκυος όταν είχα έρθει…»! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Νίκος Μουτσινάς: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα και η εξομολόγηση! «Στα 35 μου...»!

Ο Νίκος Μουτσινάς παραχώρησε συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το πρόβλημα που θα είχε αν συνέχιζε αν ήταν ακόμη και σήμερα και έκανε μια εξομολόγηση.

Φέτος τον βλέπουμε στο Open tv όπου και βλέπει μεγάλη επιτυχία, μιας και έχει δέσει με όλη την ομάδα.

Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψη

Γιατί ήσουνα τόσο αυστηρός στο παρελθόν;

Για τον εαυτό μας γνωρίζουμε όσα μας λένε οι άλλοι. Αρχικά, ξέρουμε όσα μας αναφέρουν οι γονείς μας, στο πώς μας βλέπουν. Σου λένε π.χ. «είσαι έξυπνος», άρα θεωρείς πως είσαι έξυπνος – κι έτσι προχωράμε στη ζωή μας, έχοντας για τους εαυτούς μας την εικόνα που πιστεύουμε πως έχουν οι άλλοι για μας. Οπότε, ίσως κάποια πράγματα που «γνωρίζουμε» για μας να μην είναι πραγματικότητα, αλλά να τα απαιτούμε από μας ζορίζοντάς μας. Αυτό το κατάλαβα φέτος. Το να ήμουν ένας πεισματάρης Νικολάκης στα πέντε μου χρόνια είναι ok, στα 35 μου όμως αυτό μπορεί να έφερνε πρόβλημα. «Ξαναπρογραμμάτισα», λοιπόν, τον εγκέφαλό μου και πήγα σε πράγματα πιο βατά σε μένα, που με προχωρούν ως άνθρωπο και δεν με πάνε πίσω από βλακεία.