Power of love: Έξαλλη η Μπακοδήμου με τον Παύλο! Η ατάκα που την έβγαλε από τα ρούχα της!

Χαμός!

Power of love: Έξαλλη η Μπακοδήμου με τον Παύλο! Η ατάκα που την έβγαλε από τα ρούχα της!

Power of love: Η Μαρία Μπακοδήμου επισκέφτηκε το σπίτι των κοριτσιών και συνδέθηκαν με τηλεόραση με το σπίτι των αγοριών, αλλά έγινε έξαλλη με τον Παύλο και τις απορίες του!

Η παρουσιάστρια, θέλοντας να μάθει τι γίνεται τελικά με τον Παύλο και τη Χριστίνα, προκάλεσε μια ένταση άθελά της! Διαβάστε παρακάτω....

Ο Παύλος εξήγησε για ποιο λόγο είναι ενοχλημένος αλλά και τι ακριβώς ψάχνει.

Τότε και η Χριστίνα έδωσε τη δική της απάντηση και ενώ η Μαρία προσπαθούσε να καταλάβει τι γίνεται και η απορία ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της, το απόλυτο μπέρδεμα την έβγαλε από τα ρούχα της! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Power of Love: Tο αινιγματικό μήνυμα του Πάυλου που έγινε viral! Για ποιον χτυπά η καμπάνα;

Ο Παύλος Παπαδόπουλος από το Power of Love έκανε μια αινιγματική ανάρτηση.


Ο 26χρονος ο οποίος έχει σχολιαστεί έντονα, με τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνεί ή διαφωνεί με τους συμπαίκτες του,αλλά αυτό δεν τον σταματά!


Το απόγευμα της Τετάρτης, ο Παύλος Παπαδόπουλος έκανε τη νέα του ανάρτηση στο Instagram, στέλνοντας το δικό του δημόσιο μήνυμα: "Όσους δασκάλους κι αν συναντήσεις στην ζωή σου ένας είναι ο πραγματικός. Ο ίδιος σου ο εαυτός". Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Ο Παύλος Παπαδόπουλος από το Power of Love έκανε μια αινιγματική ανάρτηση.

Power of Love: Το πρώτο μήνυμα της Νέρτζη μέσα από το νοσοκομείο!

Το νέο επεισόδιο του Power of Love ξεκίνησε χωρίς τη Νέρτζη, αφού όπως σας ενημερώσαμε η παίκτρια βρίσκεται στο νοσοκομείο!


Η Μαρία Μπακοδήμου ενημέρωσε τους παίκτες του Power of Love πως η Νέρτζη απουσιάζει μετά από μια μικρή ταλαιπωρία με την υγεία της και θα επιστρέψει σύντομα!


Λίγες ώρες αργότερα, η Νέρτζη έκανε τη νέα της ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: «Αυτό που δεν μπορείς να πεις είναι δικό σου. Αυτό που αποκρύπτετε σας ελέγχει»! Δείτε το σχετικό βίντεο:

undefined

Power of love - βόμβα: Παίκτες έσπασαν τους κανόνες και έκαναν σ3ξ στο σπίτι! (Βίντεο)