Μαρία Κορινθίου: Ξεχάστε την ξανθιά! Το νέο λουκ της ηθοποιού...

Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της!

Μαρία Κορινθίου: Ξεχάστε την ξανθιά! Το νέο λουκ της ηθοποιού...

Ξεχάστε την Μαρία Κορινθίου ξανθιά! Ποιο είναι το νέο της λουκ;


Όλα ξεκίνησαν με μια αποκάλυψη που έκανε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, το πρωί της Πέμπτης. Διαβάστε παρακάτω.....

Συγκεκριμένα, ανέφεραν πως η Μαρία Κορινθίου θα χρειαστεί να αλλάξει για ακόμη μία φορά τα μαλλιά της για τις ανάγκες ενός κινηματογραφικού ρόλου.

Η γνωστή ηθοποιός τον φετινό χειμώνα πρωταγωνιστούσε στην θεατρική παράσταση «Νεράιδα και το Παλικάρι» και αναγκάστηκε από μελαχρινή να γίνει ξανθιά για να ενσαρκώσει το ρόλο που είχε υποδυθεί η Αλίκη Βουγιουκλάκη! Την επόμενη σεζόν όμως, η Μαρία θα θα χρειαστεί να γίνει κοκκινομάλλα.


Η ηθοποιός, θα πρωταγωνιστήσει σε κινηματογραφική ταινία ωστόσο, δεν ειπώθηκαν παραπάνω λεπτομέρειες! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μαρία Κορινθίου: Ποζάρει με εσώρουχα και προκαλεί χαμό!

Η Μαρία Κορινθίου είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz! Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κάνει πολλά μάτια να γυρίσουν προς το μέρος της. Αυτή τη φορά, πόζαρε με εσώρουχα και προκαλεί χαμό.

Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της!

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η εντυπωσιακή, ξανθιά πλέον, ηθοποιός, πόζαρε στο φακό μόνο με τα εσώρουχα της και προκάλεσε χαμό! Οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν, ενώ τα likes πήραν φωτιά!

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρία Κορινθίου ποζάρει με τα εσώρουχα της! Πριν από λίγους μήνες η ηθοποιός μας τρέλανε με το μαύρο σετ της.

Μαρία Κορινθίου εσώρουχα

Μαρία Κορινθίου: Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της

Η Μαρία Κορινθίου κοινοποίησε φωτογραφία με την κόρη της Ισμήνη στα social media.

Η ηθοποιός βρίσκεται στην Κρήτη και περνάει όμορφες στιγμές.

Μαζί με τους συντελεστής «Η νεράιδα και το παλικάρι» η Μαρία Κορινθίου βρίσκεται στην Κρήτη για να παρουσιάσει το έργο.

Μαζί της είναι και η κόρη της Ισμήνη, με την ηθοποιό να ανεβάζει στα social media την παρακάτω όμορφη φωτογραφία, γράφοντας: «Αγαπημένη μου Κρήτη! Λεβεντογέννα και ευλογημένη! Ήτανε μεγάλη χαρά που είχα

την ευκαιρία να παίξω και να υποκλιθώ μπροστά σας με την “Νεράιδα και το παλικάρι”. Θα μπορούσε να είμαι Κρητικιά! Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας και επιφυλασσόμεθα για το καλοκαίρι για τις υπόλοιπες πόλης που δεν προλάβαμε να έρθουμε!».undefined

Τι είχε πει για τα κιλά της η Μαρία Κορινθίου. Διαβάστε εδώ:

Μαρία Κορινθίου: Η απίστευτη απάντηση για τα κιλά της στα social media - «Είναι γελοίο θέαμα»!