Δήμητρα Ματσούκα: Η φωτογραφία από το ένοχο παρελθόν της! Ντοκουμέντο....

Δεν μας τα είχε πει αυτά...

Δήμητρα Ματσούκα: Η φωτογραφία από το ένοχο παρελθόν της! Ντοκουμέντο....

Η Δήμητρα Ματσούκα ανέβασε μια φωτογραφία που μαρτυρά το ένοχο παρελθόν της!

Η ίδια, αποτελεί μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς που φέτος είδαμε να επιστρέφει μέσα από την σειρά του Open «Ελεύθερη Σχέση». Διαβάστε παρακάτω...


Η ηθοποιός αγαπά πολύ τα social media, αφού της αρέσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από τη ζωή και την καθημερινότητά της!

Το απόγευμα της Πέμπτης, η όμορφη ηθοποιός με αφορμή το 10 years challenge δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία από το 2009, όταν συμμετείχε στη σειρά «Ματωμένα Χώματα» της Διδώς Σωτηρίου, που είχε το ρόλο της ένοχης! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Δήμητρα Ματσούκα: Η φωτογραφία από το ένοχο παρελθόν της

Δήμητρα Ματσούκα: Η απίστευτη αλλαγή και το νέο look της ηθοποιού! (βίντεο)

Η Δήμητρα Ματσούκα παρουσιάστηκε τελείως αλλαγμένη εξαιτίας ενός ρόλου στον οποίο θα πρωταγωνιστήσει.

Η πασίγνωστη ηθοποιός θα υποδυθεί την Τζάκι Κένεντι σε θεατρική παράσταση για τη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση.

Ο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης είχε αποκαλύψει στην εκπομπή το «Πρωινό» τις λεπτομέρειες.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

«Αυτό θα βασίζεται σε μία βιβλιογραφία που θα γίνει σε μια θεατρική σύνθεση, την οποία θα πάρει ο κύριος Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος θα σκηνοθετήσει κιόλας. Το ενδιαφέρον είναι οι γυναίκες στη ζωή του. Θα γίνουν σήμερα αποκαλύψεις και θα ξεκινήσω με την Τίνα Λιβανού που του χάρισε και δύο παιδιά, παραμένει ένα μεγάλο ερωτηματικό και δεν ξέρουμε ακόμα ποια θα ερμηνεύσει την Τίνα Λιβανού.

Πάμε να δούμε ποια ηθοποιός θα ενσαρκώσει την Μαρία Καλλάς. Είναι μελαχρινή και τραγουδάει πάρα πολύ καλά και έχει κάνει πολλά μιούζικαλ στην Ελλάδα. Είναι η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία νομίζω θα δουλέψει πολύ για αυτό το ρόλο. Γίνονται με τόση μυστικότητα οι συζητήσεις. Η Τζάκι Κένεντι θα είναι ένα κορίτσι που άλλοι την έχουν χαρακτηριστεί πολύ σέξι και έχει έναν δικό της τρόπο.

Η Δήμητρα Ματσούκα, που είναι ένα μεγάλο στοίχημα για εκείνη. Να αποκαλύψουμε και τον Ωνάση, που θα τον υποδυθούν τρεις άντρες σε διαφορετικές ηλικίες. Στην ωριμότητα του με τους γάμους του θα τον υποδυθεί ο Σταμάτης Φασουλής και θα σκηνοθετήσει και θα κάνει και την σύνθεση την βιβλιογραφία. Θα είναι ένας στα νιάτα του στην Σμύρνη και ένας στην εφηβεία του. Είναι πολλοί οι ρόλοι!».

Δείτε το βίντεο: